Beeld Facebook

Zwarte beer chillt in kinderbadje

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

Wat doe je het liefst als het overdag snikheet is? Afkoelen in een zwembad natuurlijk. Niet alleen mensen denken daar zo over. In de Verenigde Staten werd een zwarte beer betrapt die heerlijk lag te chillen in een kinderzwembadje.

De 62-jarige Regina Keller ontdekte de beer in haar achtertuin toen ze haar planten ging water geven. Tot haar verbazing zag ze ineens een enorme beer die ging liggen in het schelp-zwembadje van haar kleinkinderen. ‘Hij stak een poot in het water en niet veel later klom hij in het badje en ging lekker liggen. Hij zag er heel erg tevreden uit’, vertelt ze op Facebook.

Uurtje spetteren

In de staat Virginia, waar Regina woont, was het afgelopen week steeds rond de 40 graden. De beer heeft ongeveer een uur liggen spetteren in het badje. Toen kwamen de kleinkinderen van Regina thuis en die joegen de beer met hun lawaai weg. Gelukkig had Regina alles gefilmd,  anders hadden ze haar vast niet geloofd.

 

Anderen lazen ook: Zeldzame tijger gespot in Thailand.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps