Beeld shutterstock

Tips voor paasuitjes: speurtochten

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

Met Pasen kun je op een heleboel plekken meedoen aan een speurtocht. Coronaproof natuurlijk. Dus vooraf reserveren!

Gouden ei

In de tuinen van kasteel Haarzuilens ga je op zoek naar een gouden paasei. Heb je dat gevonden? Dan is je beloning chocolade! 
Reserveren doe je hier!

Boomklimmen

De speurtocht bij de voormalige gevangenis van Veenhuizen eindigt in de kruinen van de bomen van het klimbos. Let op, voor deze tocht moet je wel minimaal 10 jaar oud zijn.
Reserveren doe je hier!

Paaseigolf

In Outdoorpark Almere moet je met een golfstick een paasei (een bal) over een parcours slaan. Onderweg kom je verschillende opdrachten én paaseieren tegen. Die moet je bewaren want aan het eind zijn ze punten waard.
Reserveren doe je hier!

Autospeurtocht

Tijdens deze autospeurtocht op Tweede Paasdag moet je in de Noordoostpolder puzzels en raadsels oplossen en zijn er leuke spelletjes te spelen. De tocht duurt ongeveer 2,5 uur, maar onderweg zijn er genoeg plekken om te stoppen voor een wandeling.
Reserveren doe je hier!

Hazenjacht

In het Limburgse Brunssum mogen de schoenen uit. Bij het blotevoetenpad zijn hazen verstopt en daarop kun jij gaan ‘jagen’. Tijdens de wandeling verzamel je in een eierdoosje ook allemaal mooie dingen uit de natuur.
Reserveren doe je hier!

Anderen lazen ook: Quiz: wat weet jij van Pasen?

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook