Scoop met laptop

Nog meer Kidsweek

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Kidsweek valt natuurlijk iedere donderdag al bij je op de deurmat. En ook Kidsweek.nl heeft vast geen geheimen meer voor je. Maar wist je dat je ons ook op de iPad kunt lezen en dat we actief zijn op Facebook, Instagram en Twitter?

Kidsweek @Twitter
Volg Kidsweek op Twitter en je blijft altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Maar we laten je ook weten wat er allemaal op de redactie gebeurt, er worden leuke foto’s geplaatst en je maakt ook nog eens kans op mooie prijzen.

Kidsweek op Facebook
Je kunt Kidsweek ook vinden op Facebook. Hier posten we iedere week leuke nieuwtjes, stellingen, uittips, een nieuwsquiz en nog veel meer! Mag je van je ouders nog niet op Facebook? Dan kun je misschien samen met hen een kijkje nemen. Lees hier waarom we op Facebook zitten.

Kidsweek op de iPad
Wist je dat je Kidsweek ook op je iPad kunt lezen? Dit kan via onze eigen app: Kidsweek de Krant. Iedere donderdag staat de nieuwste editie van Kidsweek ook digitaal voor je klaar. Maar niet alleen via onze eigen app is hij te bewonderen. Je kunt Kidsweek ook lezen via de Magzine kranten Kiosk.

De Kidsweek Moppen App
De leukste moppen en raadsels uit Kidsweek zijn te vinden in de Kidsweek Moppen App.  Lezers stuurden duizenden moppen en raadsels in naar de krant. In de Kidsweek Moppen App staan de beste en leukste verzameld. En deze app is helemaal gratis.

Kidsweek op Instagram
Kidsweek is ook actief op Instagram. Hier plaatst de redactie leuke foto's over het nieuws. Maar je kunt ook zien wat er allemaal achter de schermen van de krant gebeurt.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik kan niet dat ene kuddegedrag of hebben jullie dat verwijderd

ik vindt KIDSWEEK intressant

Hallo,

de app is er niet op de Appstore!

Er zijn twee onderbroeken en die een zegt ik ga zonne baden ik niet ik ben al bruin genoeg

ik heb hem al verslonden

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps