Hey Reader

Ontdek je nieuwe lievelingsboeken met Hey Reader

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
ADVERTENTIE

Ken je het al? Hey Reader is de nieuwe maandelijkse boekendoos voor boekenwurmen en lettervreters. Een team van boekenfans (ja, daar zitten ook kinderen bij!) zoeken elke maand in het overweldigende aanbod het allerleukste boek voor jou uit. Het zijn altijd de nieuwste hard-covers van de beste uitgeverijen. Je kunt kiezen uit leeftijdsgroep 4/5, 6/7 of 8/9 jaar.

Boek met toffe doe-dingen
Het boek wordt samen met een leuke activiteit in een persoonlijke recyclebare doos verstuurd. Je kunt verschillende dozen aan elkaar koppelen en ermee spelen. Voorzichtig openmaken dus. Wat je allemaal krijgt? Een spelletje, een knutselactiviteit of andere leuke activiteit. Je bent er altijd wel even zoet mee. We maken de activiteit helemaal zelf, niemand die dit heeft dus (okay, tenzij je vriend of vriendin ook Hey Reader pakket heeft ontvangen)!

Superleeskalender in de welkomstdoos
Als je een abonnement neemt krijg je de superleeskalender meer dan 60 magneetjes en een uitwisbare stift Je kunt de kalender helemaal persoonlijk maken. En elke maand ontvang je een mini magneetje van het ‘boek van de maand’ die je op de kalender kunt plakken als je boek uit is. Zo weet je precies welke boeken je allemaal hebt ontvangen.

Abonnement, eenmalig of cadeau
Wil je het eerst uitproberen? Vraag dan aan je ouders of je het eenmalig mag bestellen. Als het bevalt kun je daarna verlengen. Je kunt het ook als cadeau voor iemand anders bestellen, het past precies door de brievenbus.

www.heyreader.nl

DEEL DIT ARTIKEL Facebook