Peddelen met walvissen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

‘Er zijn walvissen voor de kust!’ Toen de Australiër Jaimen Hudson dat een paar weken geleden hoorde, haastte hij zich naar het strand. Zijn buurman Dave Price peddelde ondertussen naar de dieren toe en Hudson filmde de ontmoeting met zijn drone.

De Australische walvis kan wel vijftien meter lang worden. Dat zijn heel wat surfplanken achter elkaar, ervoer Price toen hij voor de kust van Esperance naar twee walvissen toe peddelde. De dieren waren zo nieuwsgierig, dat ze zelf ook dichterbij kwamen.

Vanaf de kant bestuurde Hudson zijn drone. Daarmee filmde hij de ontmoeting tussen zijn buurman en de walvissen. De video is al drie miljoen keer bekeken!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

misschien is het niet cool om naar het filmpje te kijken maar in het echt is het wel cool het lijkt of als die walvissen verlieft Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf Vraagtzichaf

Wauw!!!!! Cool!!!!!! Dat zou ik ook wel willen!!!!! Lijkt me echt leuk!!!!

heeeeeeeeel vet ik wou dat ik het was en Lina je hebt gelijk ze lijken of ze verliefd zijn Blij Blij Blij Blij Blij Blij [scoop4]] Blij Blij Blij Blij Blij [scoop4]] Blij Blij Blij Blij Blij [scoop4]] Blij Blij Blij Blij Blij [scoop4]] Blij Blij Blij Blij Blij [scoop4]] Blij Blij Blij Blij Blij [scoop4]] Blij Blij Blij Blij Blij [scoop4]] Blij ...

Ik vind het heel mooi en cool om te zien. Ik zou het zelf ook willen doen. Ik heb zelf tot m'n 3de in Australia gewoond en heb ook walvissen gezien maar dat kan ik me niet meer herinneren.

Dat wil ik ook doen

Heel Blij indrukwekkend Duimomlaag stond ik daar maar!

Leuk en bijzonder

Cool ok wou hem zijn

als ik niet had gelezen dat het walvissen waaren ik dacht Rentweg Rentweg haaien

Ik vond het echt wel cool maar ik zou het niet zelf willen doen. Vraagtzichaf Juichen Oeps Blij Duimomhoog Rentweg Duimomlaag Vraagtzichaf echt hoor.

Vet cool dat hij dat durft Rentweg Vraagtzichaf Oeps Duimomhoog Blij Duimomlaag Vraagtzichaf

Om*g, ik zou echt ******* bang zijn! Maar wel gaaf

cool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rentweg Juichen Duimomlaag Vraagtzichaf Blij Oeps Duimomhoog

Wo ik ben onttzetnd jaloers.Toch een beetje eng maar toch. Vraagtzichaf Vraagtzichaf

Ik vind het ook heeeeeeeeeeeel cooooooooooool !!!!!!!

zo cool nooit verwacht dat dat kon Vraagtzichaf Juichen Duimomhoog

walvissen zijn cool

ik ben en houd van een

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.