Knutsel je eigen kerstkaart

Knutsel je eigen kerstkaart

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

Je kunt natuurlijk een appje sturen vol kerstboompjes en hartjes en zo iedereen een fijne kerst wensen. Maar heb je iets meer tijd en wil iemand echt verrassen? Maak dan deze knutselkaart!

Heb jij even geluk: het moeilijkste werk hebben wij al voor je gedaan! Download hieronder de basis voor je kerstkaart. Knip op de kniplijnen en vouw op de vouwlijnen. Logisch! Nu heb je een klein 3D-wereldje gemaakt dat je alleen nog moet aankleden zodat er van alles uitpopt en -plopt! Met bijvoorbeeld Scoop, een kerstboom en natuurlijk cadeautjes. En hoe makkelijk… die hebben we ook al voor je getekend en kun je hieronder downloaden. Jij hoeft ze alleen nog maar uit te knippen en op te plakken.

Kidsweek Kerst Pop-Up KaartKidsweek Kerst Pop-Up Kaart

Het eindresultaat komt er dan zo uit te zien:

Knutsel je eigen kerstkaartWil je er juist wel meer werk van maken? Dat kan natuurlijk ook. Op de pop-upblokjes kun je plakken wat je maar wilt! Een zelfgemaakte tekening van je hond, een foto van jezelf in een berg sneeuw, fantaseer er maar op los.

Tip: Vergeet niet je naam en een kerstgroet op de kaart te zetten, voordat je ’m in een envelop stopt!

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Witte Huis versierd voor kerst.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

*blij*duimomhoog*leuk*pliesier*

Duimomhoog Heeeeel leuk ben nu bezig met het maken!!! Blij Alleen hadden jullie misschien iets beter kunnen uitleggen hoe je het moet maken Juichen

Het is leuk om te doen! ook fijn dat het al gemaakt is, want ik kan niet zo goed tekenen maar vind knutselen wel leuk dus dit is perfect! ga hem vaker gebruiken het is heel origineel en is niet zoals alle andere kaarten

groetjes Kiki!

Heel leuk ben bezig met knutselen

OMG! Het is zo cool! Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog

Leuk! Zo'n 3D kaart Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.