Prinses op de vlucht

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Annemarie Terhell
Annemarie
Terhell

Avontuurlijk, grappig en spannend. Dat vindt Mats (9 jaar) van de avonturen van de Verschrikkelijke Drieling. Hij las het nieuwe boek Op de vlucht voor Rosbief Peper.

‘Neeltje, Spriet en Bup wonen in Sint-Haddoksveen. Samen zijn ze de Verschrikkelijke Drieling en beleven avonturen. Als ze op straat staan, rijdt er een witte auto langs, een Fiat. Er zit een vrouw achter het stuur. Wit petje op, witte zonnebril. Ze draait het raampje open en vraagt of ze een zwarte limousine hebben gezien. Niet zeggen dat je een witte auto hebt gezien, waarschuwt ze nog. 's Avonds zien ze op Shownieuws op televisie dat zij de ontvoerde verloofde is van prins Frederik. Ze ziet er niet echt uit als een prinses, juist een beetje raar. Misschien is ze vermomd? De Drieling ontdekt dat ze is weggevlucht voor prins Frederik die nogal verwend is en saai. En ze willen haar wel helpen om een schuilplaats te vinden.

Ik ken de Verschrikkelijk Drieling uit de Jippo. Daarin beleven ze grappige dingen, die ook avontuurlijk en spannend zijn. Net als in dit boek: het is van alles wat!'

Op de vlucht voor Rosbief Peper, Rom Molemaker, Van Holkema & Warendorf, € 10,95 (8+)

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps