ANP

Hockey, hockey en nog meer hockey. In Antwerpen is het EK hockey bezig. Heel de week worden daar wedstrijden gespeeld. Maar wat weet jij eigenlijk van de sport? Doe de test!Lees meer

eurovisie songfestival quiz

Het is de week van het Eurovisie Songfestival. En vanavond is de eerste halve finale. Er is officieel dus nog geen liedje gezongen, maar toch staan 'we' er met Duncan Laurence uitstekend voor. Wat weet jij eigenlijk over dit grote muziekfeest?

Afrika Giraffe

In 1994 werd Nelson Mandela verkozen tot president van Zuid-Afrika. Op 10 mei in datzelfde jaar werd hij officieel tot president benoemd en ging hij aan de slag. Dat is vandaag precies 25 jaar geleden! Het land heeft een harde geschiedenis, maar het gaat steeds een beetje beter. Wat weet jij eigenlijk van dit zuidelijke land? Test je kennis!

Kidsweek is dé weekkrant voor kinderen!

Elke donderdag staat de krant boordevol nieuws uit binnen- en buitenland. Verder staat Kidsweek boordevol sport- en dierennieuws, weetjes, puzzels, moppen en prijsvragen.

Word lid!

Wat weet jij van Pasen
Quiz

Het is één van de vrolijkste feesten van het jaar. Maar wat weet jij eigenlijk van Pasen?Lees meer

the voice of holland 2019

Als de audities net beginnen, lijkt de finale van The Voice of Holland nog mijlenver weg. Maar zodra de liveshows starten, gaat het heel snel. Vandaag weten we of Dennis, Menno, Patricia of Navarone The Voice van 2019 is! Hoe goed heb jij dit seizoen gevolgd? Doe de test! Lees meer

Quizjes