Quiz Engelse Taal voor kinderen

Quiz: Hoe goed ken jij de Engelse taal al?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Menno
Menno
Woudt

Hurray! Het is vandaag de Dag van de Engelse Taal. Volgens velen de belangrijkste taal van de wereld. Misschien dat je er op school al mee oefent! Maar... how good is your English? Test het hier!

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

wij zijn echt slecht!!!! 2 van de 8 goed.

ik heb ook 8/8 ik dacht eerst zo van poehhh...... dit kan ik toch helemaal niet maar ik vond het best leuk en ik heb er ook wat van geleerd want heel veel weetjes van uberhaupt kidsweek wist ik nog niet super bedankt daarvoor!!

waarom schrijf je zo veel kisweekpoppetjes? ik weet hen niet maar ik vind het wel leuk! tip van de week doe dit vaker!!!!!!!!!!!! en ik heb een leuke mop maar weet jij hoe ik deze mop in de kidsweek kan zetten?

Ik ben niet heel goed in Engels. En Engelse les is ook doodsaai Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg Rentweg

ik ben hier ook heel slecht in! ik had er 3/8 goed boehhhh! maar volgend jaar krijgen we Engelse liedjes op school dan ga ik dus de Engelse taal leren (gelukkig nu nog niet!!!) Oeps

Ik had alles goed!

ydevstyftewtdy

Beste Kidsweek,
Het antwoord op vraag 2 moet toch antwoord C: bevat alle letters van het alfabet zijn?

Ik had 8/8 goed. Maar ik ben ook in America geboren. Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.