Edie Simms (102) opgepakt door de politie

102-jarige vrouw opgepakt door de politie

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Agenten in de Amerikaanse stad Saint Louis pakten vorige week een bijzondere verdachte op. Die had grijze krullen en een wandelstok. Met een grote grijns stapte de boef van 102 even later weer uit de politieauto. Dit wilde ze altijd al eens meemaken.

Met sirene en zwaailichten rijdt de politieauto het parkeerterrein van het bejaardentehuis op. Daar wordt Edie Simms (102) weer vrijgelaten. De oude vrouw had al veel gedaan in haar leven. Maar ze had nog nooit met handboeien om in een politiewagen gezeten. Het was een droom die in vervulling ging.

Bingo
Toen ze ’s middags weer vrij was, speelde ze bingo met haar buren. Daar deelde ze zelfgemaakte spullen uit. Simms maakte haar eerste jurk toen ze tien was en naait en borduurt nog steeds. ‘Stop nooit met wat je leuk vindt en help anderen’, is haar advies aan een lokale nieuwszender. ‘Het is een prachtige wereld, als je je ogen maar opent en ernaar kijkt.’

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Juichen Juichen Juichen super leuk toch voor die oma Juichen Juichen Juichen

Ja superraar!
Maar wel grappig

ik vin het heel raar

Super gaaf en super voor die oma Duimomhoog

HAHAHAH rare oma

wat raar ik zou niet zoon wens hebben maar zij wel wel leuk voor die oma Vraagtzichaf

Super leuk dat als je zo oud bent je wens kan laten vervullen Vraagtzichaf Blij Blij Duimomlaag Vraagtzichaf Juichen Duimomhoog Rentweg Rentweg Rentweg Oeps Oeps Duimomlaag Rentweg Oeps

haha waarom is ze opgepakt

echt heel gek Rentweg

ik snap haar niet

Ik hoop ook dat mijn grootste wens ook ooit uitkomt.

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.