Baby voor bejaarden 1

Baby voor bejaarden

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

Nee, op de foto zie je geen trotse opa en oma van baby Aram. Het zijn zijn blije ouders! Dik 70 is het stel uit India en dolgelukkig. 'Nu is ons leven pas compleet.'

Hoe oud de Indiase Daljinder Kaur precies is, weet niemand. In India wordt namelijk niet van iedereen keurig de geboortedatum genoteerd. Maar artsen schatten dat ze zeker 72 jaar is. Haar man is al 79. Vrouwen kunnen op die leeftijd alleen een baby krijgen met heel veel hulp van dokters. Door eicellen van een andere (jongere) vrouw te gebruiken, raakte de Indiase na twee jaar proberen zwanger.

Vol energie
Bang dat ze niet goed kunnen zorgen voor hun kindje, zijn de oude ouders niet. 'Ik kan zelfstandig voor de baby zorgen, zit vol energie. Ook mijn man is heel zorgzaam en helpt me zo veel hij kan', vertelde de moeder aan Indiase journalisten. Toch vragen veel mensen zich of dokters zulke oude mensen wel moeten helpen om zwanger te worden. 

Wat denk jij? Zou jij een moeder willen hebben die ook je oma of misschien wel overgrootoma zou kunnen zijn?

Baby voor bejaarden 2

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons via FacebookWhatsApp of Instagram

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik vind dat zielig voor die baby als die 10 jaar is is denk ik zijn vader al gestorven Rentweg Oeps

Ik vind het best zielig voor dat kindje want waarschijk gaan die ouders dan al best snel dood

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.