Doris Payne sieradendief

Bejaarde sieradendief steelt al zestig jaar

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Een bejaarde vrouw uit Amerika is voor de zoveelste keer in de boeien geslagen. Doris Payne (86) werd maandag op diefstal betrapt in een warenhuis. Ze steelt al meer dan zestig jaar!

Doris Payne stal haar eerste diamant op haar 23e en is nooit gestopt met jatten. Eind vorig jaar werd ze weer eens aangehouden toen ze een dure ketting meenam zonder te betalen. Daarom kreeg ze een elektronische enkelband en een winkelverbod in de stad Atlanta. Maar maandag werd ze alweer opgemerkt door een winkelmedewerker in een plaats in de buurt van Atlanta.

Stiekem in haar handtas

Payne had spullen uit de winkel in haar winkelmandje én in haar handtas gestopt. En alleen de spullen uit haar mandje rekende ze af. Na de kassa werd ze door een beveiliger aangehouden. Ze bleek voor 75 euro aan boodschappen niet te hebben betaald. Toch hoeft ze niet meteen de cel in. Ze mag van de politie thuis op haar rechtszaak wachten.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Justin Bieber in de bak.

Altijd op de hoogte blijven van tips die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

waarom doet die vrouw dat???????????? ze weet toch dat ze opgepakt wordt? is de gevangenis een heilige plaats voor haar? wil ze een bonnetje van een agent in plaats van
van een mevrouw/meneer achter de kassa? is stelen haar hobby? wil ze graag in de krant? En hoeveel heeft ze al gestolen, zonder dat de politie het gemerkt heeft? het is iedereen een raadsel en niemand zal het weten, tot sint-juttemis.

echt raar die vrouw lijkt gewoon niet te weten wat ze doet volgens mij wil ze gewoon de cel in!!
en dan 60 jaar stelen dat doe je toch ook niet? hoevaak is nu al in de gevangenis gekomen???

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.