Foto: Instagram

De selfieccino: Koffie met een gezicht

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

Mag ik een cappuccino met een selfie? In het Londense theehuis The Tea Terrace kunnen mensen deze vraag binnenkort echt stellen. Daar kun je je gezicht laten printen in een laagje melkschuim.

Voor de Selfieccino stuur je een foto van jezelf via WhatsApp naar de barista. Hij of zij stuurt de foto naar een apparaat dat het uitprint in een melklaagje. Daar wordt smakeloze kleurstof voor gebruikt. Je hoeft er niet lang op te wachten: na vier minuten kun je aan je koffie beginnen.

De eerste in Europa

Een kopje koffie met je eigen hoofd erop kost wel wat. Voor 6,50 euro kun je 'jezelf opdrinken' in het Britse café. Het is het eerste café in Europa waar dat kan. Wereldwijd had Singapore de primeur. Ben je benieuwd hoe de koffie eruit ziet? Daar worden natuurlijk weer genoeg foto´s van gemaakt. Kijk maar eens mee.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Kunst in een kopje koffie.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

tip: download photofunia op je smartpone. daar kan je dat ook doen, maar dan digitaal. en ook nog een heleboel andere dingen. echt een aanrader! Duimomhoog verder is de selficcino natuurlijk hartstikke leuk en bijzonder.

wow supercool dat is echt leuk ik wil mezelf ook wel opdrinken

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.