Croc-cake

Dit is allemaal cake

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
maartje 2015nieuw.jpg
Maartje
Dammers

Ben jij op deze druilerige zomerdag van plan om iets lekkers te gaan bakken? Bekijk voor inspiratie de video's van de Turkse cake-artiest Tuba Geckil eens. Haar baksels lijken zo levensecht dat mensen zich nu bij alles afvragen of het cake is. 

Geckil is een echte kunstenaar in de keuken. Ze heeft dan ook al heel wat prijzen gewonnen met haar baksels. Alles wat ze maakt, lijkt levensecht. Van een rol toiletpapier tot een stuk zeep: pas als het mes erin gaat, ontdek je dat het cake is. Voedselwebsite Tasty deelde een video van de baksels van Geckil en die ging viral: 

Is dit cake?

Veel mensen zijn zo verbaasd over wat Geckil maakt, dat ze zich nu bij alles afvragen: is dit cake? Dat levert weer een hoop grappige Twitter-berichtjes en memes op. Zo zouden witte haaien niet van mensenvlees houden, maar alleen willen checken of we van cake zijn. En word je tijdens een operatie alleen onder narcose gebracht omdat artsen willen zien uit hoeveel laagjes cake je bestaat. Ook komen mensen met 'bewijs'. K-popster Jung Woo zou bijvoorbeeld gemaakt zijn van regenboogcake. 

Cake

Goed kijken

Geckil zelf kan er wel om lachen. Ze is heel blij met alle aandacht voor haar werk. Er zit dan ook een hoop bloed, zweet en cakebeslag in. Al twaalf jaar is ze bezig om haar kunst te perfectioneren. Met een levensecht voorwerp is ze drie dagen bezig. Met een menselijk gezicht wel een week. Haar lievelingscake is die van Het meisje met de Parel, naar het schilderij van de Nederlander Johannes Vermeer. Daar durft ze zelf haar mes niet in te zetten. 

 

Anderen lazen ook: 106 jaar oude cake ontdekt op Antarctica

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

hoi ik ben aryan ik heb een vraag wat betekent coeliakie

dat is een gluten allergie

Ben ik ook cake Oeps

wat cool en mooi

dit is echt cool Blij

ik snap niet hoe hij/zij het voor elkaar krijgt Vraagtzichaf

ik dus ook niet

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vet cool!!! *duimomhoog

Super gaaf!!! Blij Blij Blij Blij Blij Blij Blij

Wow is dat keek

wooooooooooooooooooooooooooowwwwwwww!!!!!!!!!!!!!!!
dit is cooooooooooolllllll

Hi

dit is zo lekker

Zouden ze ook mij kunnen maken?

vet cool man zou ik ook wel willen hebben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Duimomhoog

wat een leuke vidio kids week jullie plaaten ook elke week weer leuke dingen bedank daarvoor.

chinese zijn zoo slim
ik hoor van jeok

aaah eng het lijkt alsof er zomaar een stuk uit je hoofd word gesneden Oeps

ik vindt die cakes zo cool ze lijken echt echt Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.