De kapper van president Hollande verdient tienduizend euro per maand
Kijk nou!

Dit haar kost 9.895 euro per maand

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Als je de president van Frankrijk bent, moet je haar natuurlijk altijd goed zitten. Daarom heeft François Hollande een eigen kapper. Die verdient bijna tienduizend euro per maand!

Een Franse krant ontdekte vorige week dat de kapper van president Hollande 9.895 euro per maand verdient. Dat is ruim vier keer zo veel als een gewone kapper!

Maar daar moet de 46-jarige haarstylist wel wat voor over hebben. Hij staat dag en nacht voor de president klaar en miste zelfs de geboortes van zijn kinderen.

Spannendere kapsels
Voor bijna tienduizend euro per maand verwachten we wel iets spannendere kapsels dan het saaie achterovergekamde haar waar Hollande al jaren mee rondloopt.

Wij probeerden alvast wat kapsels van andere politici en staatshoofden bij hem uit. Gratis en voor niets! Welke vind jij hem het beste staan?

Francois Hollande met het kapsel van Angela MerkelWat als hij nou eens met de Duitse bondskanselier Merkel ruilde?

Francois Hollande met het kapsel van Mark RutteHij kijkt echt heel blij met het kapsel van onze eigen minister-president Mark Rutte

Francois Hollande met het kapsel van MaximaWat staat hem beter: de lange lokken van koningin Máxima, of...

Francois Hollande met het kapsel van Willem-Alexander...de volle bos haar van koning Willem-Alexander?

Francois Hollande met het kapsel van WildersHmmm, van Geert Wilders neemt hij niet alleen het kapsel, maar ook zijn handgebaar over.

Francois Hollande met het kapsel van Boris JohnsonOver blond gesproken: zo zou het verwaaide haar van de nieuwe Briste minister van Buitenlandse Zaken, Boris Johnson, bij Hollande staan.

Francois Hollande met het kapsel van Donald TrumpJohnson is niet de enige beroemde politicus met een warrige haardos. Wat dacht je van Donald Trump. Zou het kapsel van de Amerikaanse presidentskandidaat iets voor de Fransman zijn?

Francois Hollande met gekke kapselsMaar mocht Hollande eens écht gek willen doen, dan kan hij natuurlijk altijd nog kiezen voor een roze hanenkam of blonde afrokrullen…

Altijd op de hoogte blijven van de grappigste nieuwtjes? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Hihi wat een leuke haren! Duimomhoog Juichen Blij

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.