Auto

Doe jij al mee aan de alarm-challenge?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Gitte Hessels
Gitte
Hessels

Een nieuwe challenge neemt social media over: eentje waarbij je een auto-alarm na moet doen. Steeds meer mensen proberen het. Bij wie lijkt het nét echt?

Een auto-alarm nadoen, dus. Het liefst zo irritant mogelijk. Wil je het ook proberen? Heel moeilijk is het niet. Stap één: maak een superhoog geluid. Stap twee: tik met je hand tegen je keel. En tadaa: een auto-alarm is geboren!

De wereld over

De vrouw die met deze challenge is begonnen heet Peyton Gipson. Haar filmpje zie je hier. Ze postte het voor het weekend en dat ging al snel de hele wereld over.

Nog meer filmpjes zien?

Dat kan! Ondertussen zijn er al heel veel mensen die het geprobeerd én gefilmd hebben. Sommigen zijn erg goed, anderen iets minder. Kijk zelf maar. Tip: zet je geluid niet te hard!

Anderen lazen ook: Dubak-challenge zorgt voor ijskoude kunst.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik vind het wel leuk bedacht.

ik kan het totaal niet maar die mevrouw die daar liedjes mee nadoet kan het echt goed!

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.