Ezrah leert voor tatoeëerder

Ezrah (12) is tattookunstenaar

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Ezrah Dormon (12) uit Panama is misschien wel de jongste tattookunstenaar ooit. Hij heeft al geholpen met het zetten van twintig tatoeages.

Wie twaalf is, mag zonder toestemming van zijn ouders nog geen tatoeage laten zetten. Ezrah (12) houdt zich netjes aan die regel. Toch is hij vaak in de tattooshop te vinden. Daar leert hij voor het vak van tatoeëerder.

Oefenen op fruit

Geen grapefruit is veilig in de handen van Ezrah. Hij gebruikt het fruit als oefenmateriaal voor zijn tatoeages. Ezrah ontdekte zijn droom om tattookunstenaar te worden toen zijn moeder een tattoo liet zetten. Hij mocht een deel daarvan inkleuren.

Jonge tattookunstenaar

Sindsdien is Ezrah in de leer bij de tattooshop. Hij oefent op papier en fruit en soms op mensen. Hij heeft al geholpen met de tattoos van zijn moeder, zijn vader, zijn wiskundeleraar en zo’n vijftien anderen. Wie het aandurft, kan bij de tattooshop speciaal naar het jonge tattootalent vragen.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Vrolijke straatkunst in New York of Kinderen kijken anders naar kunst dan volwassenen.

Altijd op de hoogte blijven van tips die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.