Kalvijn

Haalt Youtuber Kalvijn zijn nummer-1-hit binnen 24 uur?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Judie Jaspers
Judie
Jaspers

Youtuber Kalvijn doet in zijn serie Gekkenwerk de meest idiote opdrachten. Zijn laatste challenge: maak binnen 24 uur een nummer 1-hit op Spotify. Het liedje en de clip zijn er, maar gaat het ook lukken om bovenaan de hitlijst te komen?

'Doe eens gek, je bent al normaal genoeg.' Dat is het motto van Youtuber Kalvijn. En hij heeft het zichzelf niet makkelijk gemaakt. Kalvijn heeft een lijst met honderd best wel moeilijke opdrachten, die hij allemaal binnen 24 uur moet volbrengen. Slaagt hij niet, dan is dat het einde van zijn serie Gekkenwerk.

De Missie

Afgelopen vrijdag was die opdracht: maak een nummer 1-hit binnen 24 uur. Kalvijn, die al op nummer 1 in de Youtube 100 staat, schreef een paar 'diepzinnige' teksten. Daarna dook hij de studio in, stoof naar een toffe locatie voor de clip en monteerde de boel aan elkaar met wat coole effectjes. Het resultaat is het liedje De Missie. En dat alles binnen 24 uur: het eerste deel van de opdracht is dus binnen.

Piek

Eigenlijk had Kalvijn binnen een week op nummer 1 willen staan. En dat leek ook even te gaan lukken. Zijn fans speelden het liedje massaal en De Missie bereikte eergisteren nummer drie. Maar nu, een week later, is Kalvijn gezakt naar de zevende plek. Avicii staat met SOS bovenaan. Is De Missie over zijn piek heen? Dat zou slecht nieuws voor Kalvijn en de liefhebbers van Gekkenwerk zijn. Toch houdt Kalvijn hoop. 'Sommige platen gaan pas na een paar weken vliegen', aldus de Youtuber.

Bekijk hieronder de challenge-video:

Anderen lazen ook: Kalvijn op één in Youtube-100.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ja natuurlijk haalt hij dat Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps