Kunst in een kopje koffie

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

De kopjes koffie die Lee Kang Bin uit Zuid-Korea zet, zijn eigenlijk te mooi om op te drinken. In het melkschuim bovenop maakt hij prachtige kunstwerkjes.

Kang Bin werkt al tien jaar als koffiezetter. Hij heeft zijn eigen café in de hoofdstad Seoul. De koffie die hij serveert is koud. Maar volgens Kang Bin smaakt het daardoor niet minder lekker. Bovendien kun je er zo uren naar blijven kijken. Niet zo gek dus, dat hij al bijna 80.000 volgers heeft op Instagram.

Koffietekenles

Met een dun staafje en eetbare kleurstoffen maakt Kang Bin de mooiste kunstwerken. De koffiekunstenaar schrijft op Instagram dat hij zelf nooit tekenles heeft gehad. Maar hij laat nu wel aan anderen zien hoe ze net zo goed kunnen worden als hij.Koffiekunst Belle en het Beest

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de Kidsweek-krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat is dat mooooooiiiiii!!!!

Hoe kan iemand dat! Oeps Vraagtzichaf Vraagtzichaf Juichen Juichen Duimomhoog Duimomhoog echt mooi

wow!
dat is zo mooi en cool Duimomhoog Blij

Dit is super cool. En ik wil het ook kunnen.

Beantwoord als je dit ook wil kunnen
Schijf: #dit wil ik
Duimomhoog Blij

#ditwilik

wil ik ook kunnen

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.