Een meisje wat in de wildernis in India werd gevonden

Meisje (8) gevonden bij aap-familie in India

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jelger Woudstra
Jelger
Woudstra

Het doet denken aan het verhaal van Mowgli uit Jungle Book: een meisje van acht werd begin dit jaar ontdekt in de wildernis in India. Ze werd gevonden tussen een groepje apen.

Hoe het meisje precies bij de aap-familie is beland, is niet bekend. Waarschijnlijk is ze achtergelaten in het bos door haar familie. Toen de politie haar vond, ging ze om met een aantal apen, schrijft de krant Times of India.

Niet lopen

De apen schreeuwden toen de politie eraan kwam en het meisje gedroeg zich precies hetzelfde. Nadat de politie haar had gered, kwamen ze erachter dat het meisje niet sprak en nauwelijks normaal kon lopen. Ook had ze veel te weinig gegeten.

Ouders onbekend

Ze is opgevangen in een ziekenhuis. Daar hebben ze haar verzorgd en te eten gegeven. Het meisje weigert van een bord te eten, maar kan inmiddels wel lopen. Wie haar ouders zijn is, is nog steeds niet bekend.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de Kidsweekkrant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik vind het wel grappig

ps: KIDSWEEK IS DE BESTE!!! Duimomhoog Blij

Best wel zielig maar ook cool om in de jungle te leven Duimomhoog Duimomhoog Juichen

Het is zielig dat het meisje in de jungle moest leven

Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Vraagtzichaf Hoe kan dit eigenlijk? Ik geef het duimpjes omhoog, maar HOE KAN DIT?!

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.