Kunstwerk voor muizen met winkel en restaurant

Muizen krijgen piepklein restaurant

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Mini-stoeltjes, een mini-tafeltje en een mini-menukaart: in de Zweedse stad Malmö is een restaurant voor muizen geopend. Niet echt, maar als piepklein kunstwerk.

Het restaurant ligt onder het raam van een echt restaurant en heet Il Topolino. Dat is de Italiaanse naam voor Mickey Mouse. Op de menukaart staan kazen uit verschillende landen en zoete en zoute crackers. De tafel en stoelen zijn gemaakt van dekseltjes en ijzerdraad.

Winkeltje voor muizen

Naast het restaurant zit nog een winkeltje. Daar liggen noten vanuit de hele wereld voor het raam. Op de muren hangen posters voor een muizententoonstelling en een enge film over ratten. Ook is er een graffiti-tekening van de maker: AnonyMouse.

Meer kunstwerken

Op het Instagramaccount van AnonyMouse kun je zien dat de maker zeven weken geleden al bezig was met het kunstwerk. Daar belooft de kunstenaar ook dat we in 2017 nog meer muizenwerk kunnen verwachten.

Kunstwerk voor muizen met winkel en restaurant

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

leuk!!

Dat is zo cute of niet?

dat is ongelofelijk cool ik vind het knap hoor en het is zo knap gemaakt de gene die dit heb gemaakt heeft vast super veel geduld
respect

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.