Vork tegen slurpen

Nieuw: vork tegen slurpen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

In sommige Aziatische landen wordt er flink geslurpt. Door te slurpen proef je je eten beter, vinden ze daar. Maar het klinkt niet lekker. Deze anti-slurp-vork moet daar wat aan doen.

Vooral noedels zijn een populair gerecht om naar binnen te slurpen. Maar niet iedereen vindt het geluid van dat geslurp prettig klinken. Daarom heeft een Japans bedrijf dat noedels maakt een oplossing bedacht: een anti-slurp-vork.

Muziekje tegen slurpen

In het dikke handvat zit een microfoontje dat luistert of je slurpt. Is dat zo? Dan stuurt de vork een signaal naar je telefoon. Die speelt dan een muziekje af dat harder is dan het geslurp. De vork kost 112 euro, maar is nog niet te koop. Pas als er vijfduizend mensen zijn die interesse hebben, gaat het bedrijf ze echt maken.

In dit reclamefilmpje zie je hoe het werkt:

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Top of flop: de geurvork.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik hou enorm van slurpen!(ik doe het geluidloos) haha klinkt gek maar, ik hou ervan! Vooral van spaghetti! Juichen

Duimomlaag beetje raar maar ja

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.