Noorse Prins

Noorse prins (11) dabt tijdens serieus moment

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Lisette Gerbrands
Lisette
Gerbrands

Dat de Noorse prins Sverre (11) weet wat een dab is, dat is wel duidelijk. En hij koos een bijzonder moment uit om dat te laten zien.

Tijdens een ceremonie moest de jonge prins met zijn familie op de foto. Waarschijnlijk had hij er niet zoveel zin in of vond hij het saai. Hij trok aardig wat aandacht door gekke bekken te trekken en een dab te doen. 

Kind

Er werden veel beelden van Sverre gemaakt en op social media gedeeld. Veel mensen vinden het leuk om te zien dat de prins nog gewoon kind is.

Video

Heb je het gemist? Bekijk dan de video hieronder.

Nu is de Noorse prins niet het enige koninklijke lid dat een dab doet. Wist je bijvoorbeeld dat Koning Willem-Alexander het ook wel eens heeft gedaan? Vorig jaar oktober deed hij, tijdens een bezoek aan het Twentse Oldenzaal, zelfs een dubbele dab. Hoe dat eruit ziet kun je zien in de video hieronder.

 

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

het is wel leuk dat iemand dat een keer doet zeker de koning het is gwn leuk en grappig om te zienwnat anders blijft het wel saai enzo

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps