Olympische duikers
Kijk nou! - dossier Olympische Spelen

Olympische schoonspringers op het toilet

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
maartje 2015nieuw.jpg
Maartje
Dammers

Tjonge, je zou maar meedoen aan de Olympische Spelen en kans maken op een medaille. Dan moet je van de zenuwen vast vaak naar het toilet. Je wilt je tegenstanders toch een poepie laten ruiken. Hoe dat eruitziet? Zo, misschien?

Olympische duikerNee, natuurlijk niet. Er zijn heus geen camera's geplaatst bij de toiletten in het olympisch dorp. Wie goed kijkt, ziet dat het hier om schoonspringers gaat. Hier is gewoon een handige knutselaar aan het werk geweest.

Olympische duikerSchoonspringers trekken gekke bekken als ze hun salto's en schroeven vertonen. Die worden met speciale fotocamera's vastgelegd. Draai je die foto's om, dan lijkt het - inderdaad - of de sporters met veel moeite proberen... nou ja, je snapt het wel. En dan is ook het toiletpapier nog op!

Olympische duikerHoewel elke sporter nog z'n zwembroek aan heeft op het toilet, zijn de foto's wel erg grappig. Zou je dit ook bij andere sporters kunnen doen? 

Meer grappige en bijzondere nieuwsfoto's bekijken? In onze Kijk nou!-rubriek vind je er nog een heleboel!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

is dat niet zielig, je zet ze gewoon voor shut

het is erg grappig moor ziet er raar uit iemand op de wc

ik vind het ook een beetje zielig waar ook wel weer grappig Vraagtzichaf

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.