wortel met ring

Opa vindt trouwring terug in... wortel

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

Het verhaal van een 82-jarige opa uit Duitsland is mooi, verdrietig en bijzonder tegelijk. De man verloor drie jaar geleden zijn trouwring toen hij aan het werk was in de tuin. Deze week vond hij hem terug op een heel bijzondere plek.

De opa verloor zijn ring kort na het vieren van zijn vijftigste huwelijksfeest, meldt een Duitse nieuwssite. Hij zocht en zocht en zocht, maar kon de ring nergens terugvinden. Zes maanden geleden overleed zijn vrouw. Dat maakte het gemis van de ring nog extra erg.

Maar vorige week gebeurde er ineens iets heel bijzonders. De opa haalde de laatste wortels van dit jaar uit zijn moestuin en vond ineens een heel bijzondere. Rond een van de wortels zat, helemaal vastgegroeid, de verloren ring!

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Fijn dat de ring terug is! Moet er niet aan denken hoe erg het is om m'n ring kwijt te raken. Ik was allang al naar een juwelier gegaan om hem opnieuw te laten maken denk ik

Mooi dat de ring weer terug is!!!
Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.