Kidsweek in Wrakkenmuseum

Oude Kidsweek duikt op in Wrakkenmuseum

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Waar laat jij Kidsweek als je 'm helemaal gelezen hebt? Veel kranten belanden op school of in de papierbak. Maar niet allemaal, want wist je dat er ook eentje in een museum ligt?

Dat ontdekten Merlijn (6) en Mads (4) tijdens hun vakantie op Terschelling. Ze gingen naar het Wrakkenmuseum en zagen daar een heleboel oude onderdelen van schepen, aangespoeld speelgoed... en een oude Kidsweek!

Kidsweek in Wrakkenmuseum

Op de voorkant van de krant staat een artikel over aangespoelde spullen op het strand. Begin januari verloor een groot schip in de Noordzee een heleboel containers vol met My Little Pony's, klapstoeltjes en kinderkleding. Door de stroming en de wind spoelden de spullen aan bij Terschelling en Vlieland.

Kidsweek in Wrakkenmuseum

Merlijn bekijkt de krant in het museum. Zou deze oude Kidsweek ook zijn aangespoeld?

Anderen lazen ook: Zwaarbewaakte gouden hanger in museum blijkt nep of Deze spullen lieten mensen achter in de trein.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik vind heel cool dat
ze er special museum
voor hebben

cool ik bewaar mijn kidsweek

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.