Pizza Parka

Pizza Hut houdt jou en je pizza warm

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

Zit jij in de winter ook rillend op de fiets naar school? In Amerika hoeven mensen daar geen last meer van te hebben. Pizza Hut bedacht iets om je warm te houden: De Pizza Parka. 

De jas is gemaakt van hetzelfde materiaal als de bezorgtassen, waardoor je lekker warm blijft. En honger hoef je ook niet te hebben, want de speciale jas komt met zakjes Parmezaanse kaas, een vakje voor een pizzapunt en een servetje in de capuchon.

Nieuwe tassen

De pizzaketen bedacht deze actie om hun nieuwe bezorgtassen te promoten. Daarmee beloven ze de pizza heet bij je thuis te bezorgen. Deze pizza-opbergtas bestaat uit drie nieuwe elementen: Isolatie die gebruikt wordt om ski-jassen warm te houden, aluminium die de hitte weerkaatst en een geribbeld kartonnen laagje onder de pizza, waardoor de hitte langer in de doos blijft.

Winnen

Amerikanen kunnen de jas niet kopen, maar winnen. Iedereen die in oktober een pizza besteld, maakt er kans op. Of de jas ook naar Nederland komt is niet bekend. Benieuwd hoe de jas eruit ziet? Dat zie je in het filmpje hieronder.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Oeps! Zuiveltoetjes zijn vaak ongezond of Hondje Penny kan schrijven.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps