Scrabbelen

Scrabble-kampioen betrapt op valsspelen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Allan Simmons was kampioen Scrabble en schreef meerdere boeken over het woordspelletje. Maar nu mag hij drie jaar lang geen wedstrijden spelen. Hij is betrapt op valsspelen!

Heb je net een fantastisch woord met driedubbele woordwaarde gelegd, krijg je er alleen maar onbruikbare letters voor terug. Wat doe je dan? De Schot Allan Simmons legde tijdens wedstrijden soms stiekem letters terug in het zakje en pakte er nieuwe voor in de plaats. Maar dat is tegen de regels van Scrabble.

Drie jaar lang geen Scrabble

Drie mensen zagen Simmons de letters stiekem omwisselen. De Britse bond voor het spel besloot het te onderzoeken en ontdekte dat de oud-kampioen had valsgespeeld. Nu mag hij drie jaar lang geen wedstrijden spelen. Het is niet zeker of hij ooit weer zal meedoen. Tegen een Britse krant zei hij dat hij zich nu gaat richten op belangrijkere dingen in het leven.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: 'Hoi aap, zullen we een spelletje doen?' of Spelen? Dat mag best een beetje spannend zijn!

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Serieus valsspelen bij een spelletje dan ben je super zielig!!

het is goed dat hij 3 jaar niet meer mee mag doen!!!!!!!!!!!!!! Duimomhoog Duimomhoog Duimomhoog

Dit is lollig ik ben zelf namelijk heel goed in valsspelen

*vraagt zich af* *duim omlaag* heeeeeel stom!!!!!!! ik geef meestal geld uit voor lieve kinderen/ouders maar hem geef ik geen cent!

hij is super goede valsspeler goed dat hij 3 jaar geschorst is

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.