Stefani bloemenjurk Alya Chaglar

Stefani (3) draagt ‘kleren’ van bloemen en broccoli

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Als een echt model poseert Stefani achter een bosje kruiden. Haar moeder fotografeert haar zo, dat het net lijkt alsof het groene bosje een jurk is. Dat doen ze ook met bloemen, groenten en fruit. Hun foto’s zijn een hit op Instagram.

Watermeloen

Het begon allemaal met een stuk watermeloen, vertelt moeder Alya Chaglar aan nieuwssite Huffington Post. Ayla hield het fruit voor de camera en Stefani ging erachter staan. Omdat het meisje verder weg staat, lijkt ze kleiner. Zo past het stuk fruit als een op maat gemaakt kledingstuk.

Beroemd

Sindsdien hebben Alya en Stefani al heel veel foto’s gemaakt met van alles wat ze in huis konden vinden. Bloemen, dennenappels, ijsjes, kruiden en groenten: niets is te gek. De foto’s van Stefani worden wereldwijd bekeken. Het meisje uit Turkije was zelfs al op de Japanse tv te zien.

Jurk van fruit

Veel mensen doen Alya en Stefani nu na. Ze poseren ook met een jurk van watermeloen. De foto delen ze daarna met #watermelondress. Heb jij het al geprobeerd?

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Tips en trucs voor Instagram of Martin Garrix geeft show voor alle leeftijden.

Altijd op de hoogte blijven van tips die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Hahaha! Wat grappig!

ikziede instagramfoto's niet!!!

Blij maar niet super goed.

hahahahah wat grappig

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.