Supermaantortilla

Supermaangrap voor over achttien jaar

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
maartje 2015nieuw.jpg
Maartje
Dammers

Zag jij 'm gisteren? Die supermaan? Dikke kans van niet, want het was behoorlijk bewolkt. Toch had jij je vrienden kunnen imponeren met een perfecte supermaanfoto. Het enige wat je daar voor nodig had was een raam en een tortilla...

De grap is eigenlijk al een jaar oud maar werkt elke keer als er een supermaan aan de hemel verschijnt. Je plakt een tortilla tegen het raam en maakt er een foto van. Filtertje erover en het lijkt echt of je het beste uitzicht had op dit natuurfenomeen.

De Amerikaan Derek Bowe zette er vorig jaar zijn ouders mee op het verkeerde been:

En er waren meer grapjassen die dit trucje leuk vonden. Al was deze poging iets te opvallend. 

SupermaanEn dan waren er nog types die de grap direct verklapten...

Supermaan SnapchatMaar deze grappen zijn de meesten vast vergeten bij de volgende supermaan. Die verschijnt namelijk pas over achttien jaar aan de hemel. Op 25 november 2034. Dus onthouden dit grapje!

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

hahahaha goeie prank Blij Blij Duimomhoog Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.