Foto: Instagram

Vader doet dochter na

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Govrien Oldenburger
Govrien
Oldenburger

De Amerikaanse tiener Cassie Martin zet graag sexy selfies van zichzelf op Instagram. Haar vader vindt dat maar niks. Maar in plaats van het haar te verbieden, bedacht hij iets beters. Hij aapt haar na! 

‘Mijn dochter post sexy selfies en in plaats van haar te vertellen dat ze daarmee moet stoppen, heb ik iets beters bedacht', schrijft Burr Martin bij deze foto.  

Foto: Instagram
Zelfs haar tattoos tekent hij na. 

Foto: Instagram
En ook haar make-up neemt hij gewoon over. 

Foto: Instagram
Zelf is hij heel tevreden over de foto´s. #nailedit schrijft hij bij al zijn foto´s, wat zoiets betekent als #goedgelukt. 

Foto: Instagram
Dochter Cassie lijkt er niet erg mee te zitten. Op Instagram schrijft ze: ‘Ik ben het meisje dat op social media lastiggevallen wordt door haar vader’.  Eigenlijk krijgt ze alleen maar meer aandacht dankzij de grappen van haar vader. En sexy foto's? Die zet ze nog steeds op internet. Hoogstens wat minder. 

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

respect voor die meneer egt respect hij is grapige man

ik vind het echt grappig*blij* en ik snap die vader het mag minder sexy en een goed idee van haar vader Vraagtzichaf    

Wat bedoel je? Duimomlaag

 Echt, die make-up bij die vader was gewoon raar!!*duimomhoog*

Echt, ik vind dit echt niet kunnen wat deze man doed! Gedraag je eens als een echte vader en laat die dochter van je gewoon met rust!

Laat je dochter met rust???? Nee!!! Dit is wat een ouder hoort te doen. Zorgen maken om, zorgen voor en levenslessen geven. Het is haar vader en hij hoeft niet haar beste vriend te zijn, beter van niet zelfs. Dikke duim voor paps, hij wéét in elk geval iets van wat zijn dochter uitvreet op internet. Hoeveel vaders kunnen dát nog zeggen!?

Wel goed bedacht van die vader! Ik wou dat mijn vader dat ook deed met mijn zus haar musicallies! (hahaha...)*rentweg*

Dit is echt raar een vader die haar eigen dokter na aapt​

Een vader die 'haar' eigen dochter na-aapt......?

Ik vindt het grappig, en ik zou het grappig vinden als mijn papa dat ook zou doen!

hihi wel raar als je vader je opeens nadoet

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.