Nulsterrenhotel Zwitserland

Zwitserse broers openen hotel zonder dak

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

In de Zwitserse bergen is een nieuw hotel geopend. Het heeft maar één bed, geen dak en geen muren. Er is geen tv en voor de wc moet je twee minuten lopen. Klinkt niet aantrekkelijk? Toch wel, het is al volgeboekt voor de rest van de zomer!

Dit bijzondere hotel is het Nulsterrenhotel van de kunstenaars Frank en Patrik Riklin. De tweelingbroers openden acht jaar geleden hun eerste nulsterrenhotel in een bunker onder de grond. Dat had geen ramen, maar was wel warm en droog.

Vijfsterrenprijs

Nul sterren betekent dat je geen luxe krijgt. Toch betaal je voor deze kamer de prijs van een super-de-luxe vijfsterrenhotel. Misschien omdat je vanuit het bed ontelbaar veel sterren kunt zien. Als het gaat regenen, brengt een persoonlijke butler je naar een huisje in de buurt. 
Nulsterrenhotel ZwitserlandNieuw in het hotel: tv-direct. De butler leest je het nieuws en het weer voor door een oude tv.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.