foto Shutterstock
Podcast

Hondsdolle podcast van BonteHond

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Maartje
Maartje
Dammers

Als het hondenweer is, blijf je het liefst de hele dag in je mand. Maar spits dan eens je oren voor de Puppy- en Pitbull-podcast van theatergezelschap BonteHond. Je weet niet wat je hoort. 

De Puppy-podcast is er voor de jongste luisteraars en de Pittbull-podcast voor als je ietsje ouder bent. Elke twee weken staat een ander thema centraal, zoals vrijheid, jezelf zijn en eenzaamheid. En dat gebeurt in heel veel verschillende vormen. Zo luister je in de Puppy-podcast het ene moment naar een prachtig gedicht. Daarna hoor je een kind hardop nadenken over een wereldprobleem (hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat het nooit meer oorlog komt?). Vervolgens rol je door in een fantasieverhaal vol woorden die niets met elkaar te maken hebben. En eindig je met een doe-opdracht.

Bonte stoet

Ook in de Pitbull-podcast trekt als een bonte stoet aan je oor voorbij. En dat in slechts tien minuten! Soms raak je in deze hondsdolle podcast de draad even kwijt en vraag je je af waar je nu precies naar luistert. Het beste advies is om gewoon overal eens aan te snuffelen. Dan pikt je oor zomaar iets op waarvan je staart gaat kwispelen.

bontehond podcastVan De Podcast van BonteHond is elke woensdag een nieuwe aflevering te beluisteren in de bekende podcast-apps (bijvoorbeeld Spotify). De ene week is dat de Puppy-podcast, de andere de Pitbull-podcast. 

Anderen lazen ook: Sara maakt een podcast voor kinderen vol mysteries.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps