Kidsweek Top 5 zomerfilms

Kidsweek Top 5 zomerfilms

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

Wil je even een dagje geen zon? Koel dan lekker af in de bioscoop mét airco en popcorn! Maar welke film ga jij kijken? Kidsweek geeft tips!

Incredibles 2Kidsweek Top 5 zomerfilms

Een gezin vol superhelden die niets mogen met hun superkrachten omdat dat verboden is. Dat is natuurlijk vragen om gedoe en dat is er genoeg in Incredibles 2. Een perfect gemaakte, niet te missen animatiefilm die geen seconde verveelt!
4 sterren

 

Hotel Transsylvanië 3

Kidsweek Top 5 zomerfilmsIn dit derde deel zie je alle grappige monsters uit de eerste twee delen weer terug. Samen gaan ze op vakantie en maken er een groot feest van vol muziek, maffe dansjes en de bekende boodschap dat mensen en monsters prima door één deur (of op één boot) kunnen.
3,5 ster

 

De Kleine Heks

Kidsweek Top 5 zomerfilmsJe zult maar per ongeluk als heks geboren zijn, maar eigenlijk veel te aardig zijn voor gemene toverspreuken en valse streken. Dan heb je een probleem. Deze verfilming van het beroemde kinderboek van Preussler zit vol magische grapjes en krakende heksenstemmen!
3 sterren

 

 

 

 

Trio - De Jacht op een Legendarische Schat
Kidsweek Top 5 zomerfilms

Een schat, geheimen, dieven, een heleboel spanning en een prachtig landschap. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten van deze Noorse avonturenfilm. Trio is soms bloedspannend en heeft daarom een kijkwijzeradvies ‘geschikt vanaf 9 jaar’ gekregen. Maar té eng of spannend wordt het nooit.
3,5 sterren

 

 

 

 

Show Dogs
Kidsweek Top 5 zomerfilms

Een politiehond moét wel stoer zijn. Daarom is rottweiler Max zo geschikt voor zijn baan. Maar als hij voor een belangrijke zaak mee moet doen aan een hondenshow wordt dat allemaal anders. Nu moet hij sierlijk leren te zijn! En dat levert veel grappige beelden op!
3,5 sterren

 

Anderen lazen ook: Zo maak jij je eigen stop-motionfilmpje.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik wil naar alle 5 films

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps