Brugklas, de tijd van m'n leven
Film

Filmrecensie: Brugklas, de tijd van m'n leven

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Brugklas de tijd van m'n leven

3.5
Brugklas-poster
Met:
Sterre van Woudenberg, Julian Moon, Stefania Liberakakis, Vincent Visser

Vind jij de afleveringen van Brugklas ook altijd zo snel afgelopen? Dan heb je bij de Brugklas-film de tijd van je leven. Het is namelijk net een extra lange aflevering. 

In Brugklas, de tijd van m’n leven zit het Nola niet mee. Jesse heeft het uitgemaakt en daarvan gaat een video rond op school. Gênant! En dan probeert de populaire Fenna hem ook nog eens te versieren. In haar jaloezie werkt Nola zich flink in de nesten.

Brugklas

Ze mag daardoor niet mee op schoolkamp, maar moet voor straf kauwgom van het schoolplein krabben. Samen met Boy: een tweedeklasser die ze normaal liever uit de weg gaat, maar die haar nu onverwacht te hulp schiet. In de Canta van haar oma rijden ze naar het kamp waar Nola wraak wil nemen op Fenna én Jesse terug wil krijgen. Maar in dat kleine rode autootje groeien Nola en Boy steeds verder naar elkaar toe.

Brugklas, de tijd van m'n leven

Tikkie voorspelbaar

Hoe de film verder gaat, kun je vast wel raden. Het verhaal is dan ook wat voorspelbaar. En hoewel Nola en Boy het in de Canta geweldig hebben, beleven ze onderweg niet heel grootse avonturen. Op een nachtelijk bezoek aan dierenpark Wildlands na.

Nieuwe gezichten

Naast de vertrouwde gezichten uit Brugklas (van vroeger en nu) zijn Fenna en Boy nieuw in het verhaal. Jammer dat zij allebei wel erg stereotype zijn. Fenna is echt een enorme tuttenbel met haar perfecte outfits, glanzende krullen en gemene opmerkingen. En Boy (zwarte kleding, leren jas) gedraagt zich natuurlijk alleen als een rotzak omdat hij het thuis zwaar heeft met een moeder die teveel drinkt en afwezige vader. Eigenlijk heeft hij een heel klein hartje en zit er onder die muts natuurlijk een heel leuke jongen. 

Julian Moon

Vermakelijke film

Niet naartoe gaan dus? Dat ook weer niet. Brugklas, de tijd van m’n leven is een heel vermakelijke film is. Precies zoals een extra lange aflevering van deze serie zou moeten zijn. 

 

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens andere recensies.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik heb de film gezien echt geweldig!
De serie is super leuk!
GR Juul(10) Blij

echt een super film ik moest voor school een recensie maken en dat is gelukt

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden