Wolf foto Cees van Kempen
4.5
Film

Groot, boos en verstopt in schaapskleren om mensen en andere dieren stiekem te grazen te nemen. De wolf staat er in verhalen vaak slecht op. Onterecht, zo laat de nieuwe natuurfilm Wolf zien.

Fladdertak
4
Boek

In Verhalen van de Fladdertak vertellen bomen elkaar spannende verhalen via een ondergronds netwerk. De verhalen komen uit de hele wereld en hebben een belangrijk doel: zorgen dat de hoge treurwilg niet wordt omgehakt.

Kidsweek is dé weekkrant voor kinderen!

Elke donderdag staat de krant boordevol nieuws uit binnen- en buitenland. Verder staat Kidsweek boordevol sport- en dierennieuws, weetjes, puzzels, moppen en prijsvragen.

Word lid!

Ted en de magische smaragd
3.5
Film

Na De Schat van de Mummie en Het Geheim van Koning Midas staat Ted Stones klaar voor een nieuw avontuur. In De Magische Smaragd moet de klunzige held voorkomen dat een krachtige vloek voor heel veel ellende zorgt. 

beeld filmdepot
3
Film

Je kunt het je misschien niet voorstellen, maar honderd jaar geleden waren er een heleboel beroepen die vrouwen niet konden kiezen. Meisjes die bij de brandweer of de politie wilden? Vergeet het maar, mocht niet. Maar daar neemt Georgia in Fireheart geen genoegen mee. 

Hedwig
4
Boek

Hedwig is een eigenwijs meisje. Ze woont op het Zweedse plateland en wil de wereld graag ontdekken. Maar haar fantasie brengt haar vaak in de problemen.

De Bellinga's
3.5
Film

Fans van de familie Bellinga verzamelen! De bekende vlogfamilie heeft het eigen vlogkanaal ingeruild voor het witte doek in hun eerste film: De Bellinga’s: Huis op stelten. Een vrolijke film vol klunzige acties, achtervolgingen en natuurlijk liedjes.

Foto: Warner Bros Entertainment
4
Film

Wist je dat ook superhelden huisdieren hebben? Neem bijvoorbeeld Superman die met zijn trouwe hond Krypto een onafscheidelijk duo vormt. Het knettergekke avontuur dat ze samen beleven, zie je in de verblaffend leuke tekenfilm DC Club van Super-Pets.

Foto: De Legende van Samoerai Henk
3.5
Film

Ga mee naar het Japan van héél lang geleden. In dit Land van de Rijzende Zon is iets vreemds aan de hand, want... er leven alleen maar katten! En één hond: Henk!

Beste boeken

Supergroen
4.5

Thijs Goverde is goed in het vertellen van de meest fantastische verhalen.

Zeemeermeisje
4.5

Miki logeert met haar vader een paar weken in Amsterdam. Op het dak van het huis doet ze een vreemde ontdekking.

Misjka
4.5

Misjka is wit, lief en pluizig en luistert altijd. Roya is hartstikke gek op haar dwergkonijn en de rest van haar familie ook.

Beste Games

Er zijn nog geen recensies gevonden.

Beste films

Mijn bijzonder rare week met Tess
5

Bang om als jongste van het gezin alleen achter te blijven, begint Sam tijdens de zomervakantie op Terschelling aan een ‘alleenheidstraining’.

Luca
5

Beste vrienden Luca en Alberto hebben één wens voor de zomer: een Vespa.

Knor
5

Babs is een echte dierenvriend. Ze is vegetariër en bovenaan haar verlanglijstje staat een puppy.

Beste apps

Brugklas De Podcast
3.5

Na de serie, de film én de musical is er nu Brugklas de Podcast. Met daarin een spannend verhaal over een raadselachtig ongeluk.

Recensies