Filmrecensie Dora and the Lost City of Gold
3
Film

Huh, een actiefilm over Dora? Eentje met echte acteurs (en een aapje uit de computer) en ongeschikt voor kleuters? Ja, Dora and the Lost City of Gold is een maffe mix.

Filmrecensie Angry Birds 2
4
Film

De boze vogels hebben voor alles een oplossing in hun strijd tegen de groene biggen: een nóg grotere katapult. Dus als de biggen in Angry Birds 2 om een wapenstilstand vragen, is dat wel even wennen.

Kidsweek is dé weekkrant voor kinderen!

Elke donderdag staat de krant boordevol nieuws uit binnen- en buitenland. Verder staat Kidsweek boordevol sport- en dierennieuws, weetjes, puzzels, moppen en prijsvragen.

Word lid!

Dog Man en de gekloonde kat van Dav Pilkey
4
Boek

Dog Man is een vreemde snuiter. Hij heeft het lijf van een politieagent en het hoofd van een hond. Hoe dat kan? Dat heeft iets te maken met een bom en een geniale verpleegster. In Dog Man en de gekloonde kat beleeft hij nieuwe supergrappige avonturen.

Mijn bijzonder rare week met Tess
5
Film

Bang om als jongste van het gezin alleen achter te blijven, begint Sam tijdens de zomervakantie op Terschelling aan een ‘alleenheidstraining’. Maar dan ontmoet hij Tess en loopt zijn week ineens heel anders.

Duck Duck
4
Film

Ben is een eigenwijze gans die liever door de lucht racet, dan traint voor de grote trek naar het zuiden. Maar dan werkt hij zich met zijn acrobatische stunts in de nesten en dreigt hij in zijn eentje achter te blijven.

Toy Story 4
5
Film

Wat gebeurt er met al je speelgoed als jij niet thuis bent? Nou, volgens Toy Story komt het dan tot leven! In dit vierde deel speelt cowboy Woody weer de hoofdrol, maar met oude én nieuwe vrienden. En dat levert een superavontuur op.

Manou-op-de-Meeuwenschool
3.5
Film

Als zwaluw opgroeien tussen de zeemeeuwen: dat is geen eitje. Hoe hard Manou ook zijn best doet, hij blijft een vreemde vogel in de groep. Toch zijn het uiteindelijk de verschillen die de twee vogelsoorten dichterbij elkaar brengen in Manou op de Meeuwenschool

filmrecensie Huisdiergeheimen 2
3
Film

Moest Max in het eerste deel van Huisdiergeheimen wennen aan hond Duke als huisgenoot, dit keer komt er een baby bij. Of beter gezegd een minimonster dat aan zijn staart trekt en in zijn ogen prikt. Gezellig...

Beste boeken

Dog Man en de gekloonde kat van Dav Pilkey
4

Dog Man is een vreemde snuiter. Hij heeft het lijf van een politieagent en het hoofd van een hond. Hoe dat kan?

Beste Games

mudrunner
4

Buiten is het de afgelopen weken behoorlijk afzien met de wind, kou en nattigheid. De luchten zijn grijs en het bos is een grote modderpoel.

Kirby Star Allies
4

In Kirby Star Allies kunnen vijanden zomaar je beste vrienden worden.

Super Lucky's Tale
3.5

 Springen, ontwijken, rollen en graven: het is allemaal nodig om de vijanden in Super Lucky’s Tale te verslaan en de levels te halen.

Beste films

Toy Story 4
5

Wat gebeurt er met al je speelgoed als jij niet thuis bent? Nou, volgens Toy Story komt het dan tot leven!

film Coco
5

Een animatiefilm over de dood. Dat klinkt loodzwaar. Maar Coco is helemaal niet moeilijk of alleen maar verdrietig.

Mijn bijzonder rare week met Tess
5

Bang om als jongste van het gezin alleen achter te blijven, begint Sam tijdens de zomervakantie op Terschelling aan een ‘alleenheidstraining’.

Beste apps

Er zijn nog geen recensies gevonden.

Recensies