Stormwind in zwaar weer
4
Film

Ari zich helemaal thuis op het landgoed Kaltenbach. Tijdens een ritje op de hengst Stormwind ontmoet ze Carlo en zijn vader, die paardenshows geven. Tijdens zo’n show gaat het mis. Kan Ari helpen?  

PAW Patrol
3
Film

Of je nou wordt beroofd, hulpeloos aan een brug hangt of in een brand bent beland: PAW Patrol komt je helpen. In Paw Patrol: De Film verlaten de viervoeters hun vertrouwde plek in Avonturenbaai en verhuizen ze naar de spannende Avonturenstad.

Kidsweek is dé weekkrant voor kinderen!

Elke donderdag staat de krant boordevol nieuws uit binnen- en buitenland. Verder staat Kidsweek boordevol sport- en dierennieuws, weetjes, puzzels, moppen en prijsvragen.

Word lid!

Spirit Ongetemd
3.5
Film

In 2002 galoppeerde Spirit : Hengst van het Woeste Westen de bioscopen in. Dit paardenavontuur was zo’n succes dat Netflix met Spirit Samen Vrij een vervolgserie maakte. En nu is er zelfs een tweede animatiefilm over de vurige mustang: Spirit Ongetemd.

WW Entertainment
3
Film

Het stoere en soms wat onzekere meisje Ainbo kent het Zuid-Amerikaanse regenwoud op haar duimpje. Als zij ontdekt dat haar dorp wordt aangevallen, gaat ze op zoek naar advies. Tijdens die reis vindt ze tegenstanders, bijzondere mensen én... zelfvertrouwen.

Foto: Warner Bros Entertainment
3
Film

Dominic bouwt zijn eigen computerspelletjes. Zijn vader, de bekende basketballer LeBron James, vindt dat maar niks. Trainen voor basketbal vindt hij veel belangrijker. Maar wanneer ze in de problemen komen, komen beide talenten toch goed van pas.

De Apenprins
3
Film

Apen zijn harige dieren die in bomen slingeren, toch? Niet in De Apenprins! In deze Franse film wonen ze net als mensen in huizen. Aapje Tom woont in Nioukos. In deze stad in de jungle is elke dag hetzelfde. Tot prins Laurent op het strand aanspoelt. Dan verandert alles...

De Flummels
4
Film

De Flummels zijn schattige pluisbeesten in de vorm van een donut. Zonder het te weten, worden ze met uitsterven bedreigd. Gelukkig is daar Ed en zijn zus Op, die altijd vol goede ideeën zit. Ook nu heeft zij een plan om haar soort te redden. 

De Kameleon aan de ketting
3.5
Film

Sietse en Hielke Klinkhamer scheuren weer vol gas met hun boot door de Friese wateren. Maar niet voor lang. Door een dieselverbod moet de Kameleon aan de ketting! En dat is lang niet het enige probleem waarmee de bekende tweeling te maken krijgt.

Beste boeken

Dog Man en de gekloonde kat van Dav Pilkey
4

Dog Man is een vreemde snuiter. Hij heeft het lijf van een politieagent en het hoofd van een hond. Hoe dat kan?

Beste Games

Foto: Reuters
4

It's me, Mario! Vanaf nu is het populaire racespel Mario Kart te spelen op je smartphone.

Beste films

Toy Story 4
5

Wat gebeurt er met al je speelgoed als jij niet thuis bent? Nou, volgens Toy Story komt het dan tot leven!

Mijn bijzonder rare week met Tess
5

Bang om als jongste van het gezin alleen achter te blijven, begint Sam tijdens de zomervakantie op Terschelling aan een ‘alleenheidstraining’.

Luca
5

Beste vrienden Luca en Alberto hebben één wens voor de zomer: een Vespa.

Beste apps

Brugklas De Podcast
3.5

Na de serie, de film én de musical is er nu Brugklas de Podcast. Met daarin een spannend verhaal over een raadselachtig ongeluk.

Recensies