Manou-op-de-Meeuwenschool
3.5
Film

Als zwaluw opgroeien tussen de zeemeeuwen: dat is geen eitje. Hoe hard Manou ook zijn best doet, hij blijft een vreemde vogel in de groep. Toch zijn het uiteindelijk de verschillen die de twee vogelsoorten dichterbij elkaar brengen in Manou op de Meeuwenschool

filmrecensie Huisdiergeheimen 2
3
Film

Moest Max in het eerste deel van Huisdiergeheimen wennen aan hond Duke als huisgenoot, dit keer komt er een baby bij. Of beter gezegd een minimonster dat aan zijn staart trekt en in zijn ogen prikt. Gezellig...

Kidsweek is dé weekkrant voor kinderen!

Elke donderdag staat de krant boordevol nieuws uit binnen- en buitenland. Verder staat Kidsweek boordevol sport- en dierennieuws, weetjes, puzzels, moppen en prijsvragen.

Word lid!

Pokémon Detective Pikachu
4
Film

Wat is er nou nóg beter dan een echt lijkende Pikachu, Charizard en Mewtwo?! Nou, een superleuke film over al deze Pokémon. Pokémon Detective Pikachu maakt het allemaal waar. Een grappig en spannend verhaal over Mewtwo en een mysterieus ongeluk.

Wonder Park
3
Film

Hoe mooi zou het zijn als al onze dromen ook uitkomen? In de film Wonder Park is dat echt zo. June is een creatief meisje dat samen met haar moeder een gigantisch pretpark bij elkaar fantaseert: Wonder Land. Maar wat blijkt? Dat pretpark bestaat dus écht!

Recensie superheldenfilm Shazam!
4
Film

Shazam! Met dat ene woordje verandert de veertienjarige Billy in een volwassen superheld. Maar ontdekken welke krachten je dan precies hebt, is een tikkie lastiger. En hoe trek je dat superstrakke pak uit als je moet plassen?

De wereld & Ko foto Sanne Peper
4.5
Theater

Ko’s moeder is dood. Dat is één ding wat zeker is in de theatervoorstelling De wereld & Ko. Hoe dat is gebeurd, durft zijn vader hem niet te vertellen. Dus fantaseert Ko er maar op los. En dat levert een vrolijke maar ook verdrietige...

Brugklas, de tijd van m'n leven
3.5
Film

Vind jij de afleveringen van Brugklas ook altijd zo snel afgelopen? Dan heb je bij de Brugklas-film de tijd van je leven. Het is namelijk net een extra lange aflevering. 

recensie van De LEGO Film 2
3
Film

‘Alles is echt super!’ Jarenlang zongen de bewoners van Steenstad dit uit volle borst. Maar nu is het er grauw en gevaarlijk. Alleen Emmet is nog even vrolijk als altijd en huppelt door de chaos. Tot zijn vriendin Lucy wordt ontvoerd door een alien…

Beste boeken

Er zijn nog geen recensies gevonden.

Beste Games

mudrunner
4

Buiten is het de afgelopen weken behoorlijk afzien met de wind, kou en nattigheid. De luchten zijn grijs en het bos is een grote modderpoel.

Kirby Star Allies
4

In Kirby Star Allies kunnen vijanden zomaar je beste vrienden worden.

Super Lucky's Tale
3.5

 Springen, ontwijken, rollen en graven: het is allemaal nodig om de vijanden in Super Lucky’s Tale te verslaan en de levels te halen.

Beste films

film Coco
5

Een animatiefilm over de dood. Dat klinkt loodzwaar. Maar Coco is helemaal niet moeilijk of alleen maar verdrietig.

Recensie The Boss Baby (2017)
4

Zin om in de meivakantie naar de bioscoop te gaan? Dan is The Boss Baby misschien wel wat voor jou. Tenminste, als je van baby's houdt.

Small Foot
4

Geloof jij dat de verschrikkelijke sneeuwman bestaat? Vast niet. Maar in de animatiefilm Smallfoot barst het van de yeti’s.

Beste apps

Er zijn nog geen recensies gevonden.

Recensies