De Regels van Floor foto Annemieke van der Togt
3.5
Theater

Floor en haar zelfbedachte regels ken je natuurlijk van de boeken en van tv. En Floor gaat door. Ze is nu ook in het theater te zien.

Matties foto Ilias Bellen
4
Film

Drugs dealen? Dat is toch iets voor gevaarlijke criminelen? De film Matties laat zien dat je makkelijker in dit wereldje verzeild raakt dan je denkt.

Kidsweek is dé weekkrant voor kinderen!

Elke donderdag staat de krant boordevol nieuws uit binnen- en buitenland. Verder staat Kidsweek boordevol sport- en dierennieuws, weetjes, puzzels, moppen en prijsvragen.

Word lid!

Foto: Dreamworks Animation
4
Film

In De Laatste Wens loopt het leven van De Gelaarsde Kat ernstig gevaar! Komt het harige hulpje van moerasreus Shrek weer veilig op zijn pootjes terecht?

Beeld Filmdepot
3
Film

Finny eet alleen maar groente en Leah kan niet zonder vlees. Toch zijn de twee de beste vrienden. Niet zo fijn dus dat ze elkaar kwijtraken in Oeps, Kids overboord

Hotel Sinestra
4.5
Film

Ouders zijn stom, vervelend en irritant. Dat vindt Ava uit Hotel Sinestra. Waren ze maar weg! Maar als die wens echt uitkomt, wordt alles een enorme chaos.

Foto: CTMG
3.5
Film

Het zal je maar gebeuren… op de zolder van je nieuwe huis vind je een achtergelaten krokodil! En die grote griezel kan nog zingen ook. Het overkomt de twaalfjarige Josh in het swingende avontuur Wil de Krokodil.

Netflix
4
Film

Jules zorgt er al jaren met zijn opa voor dat Kerstmis een succes wordt. Maar dat dreigt helemaal mis te gaan als zijn zusje Noor hun geheim ontdekt. 

Niet geschikt voor kinderen
4
App

Een podcast met de titel Niet geschikt voor kinderen. Die sla je over toch? Of juist niet? Wie durft, moet zeker gaan luisteren… 

Beste boeken

Supergroen
4.5

Thijs Goverde is goed in het vertellen van de meest fantastische verhalen.

Zeemeermeisje
4.5

Miki logeert met haar vader een paar weken in Amsterdam. Op het dak van het huis doet ze een vreemde ontdekking.

Misjka
4.5

Misjka is wit, lief en pluizig en luistert altijd. Roya is hartstikke gek op haar dwergkonijn en de rest van haar familie ook.

Beste Games

Er zijn nog geen recensies gevonden.

Beste films

Mijn bijzonder rare week met Tess
5

Bang om als jongste van het gezin alleen achter te blijven, begint Sam tijdens de zomervakantie op Terschelling aan een ‘alleenheidstraining’.

Luca
5

Beste vrienden Luca en Alberto hebben één wens voor de zomer: een Vespa.

Knor
5

Babs is een echte dierenvriend. Ze is vegetariër en bovenaan haar verlanglijstje staat een puppy.

Beste apps

Niet geschikt voor kinderen
4

Een podcast met de titel Niet geschikt voor kinderen. Die sla je over toch? Of juist niet? Wie durft, moet zeker gaan luisteren… 

Brugklas De Podcast
3.5

Na de serie, de film én de musical is er nu Brugklas de Podcast. Met daarin een spannend verhaal over een raadselachtig ongeluk.

Recensies