Sia de rebelse bosfee
3.5
Film

Denk jij bij een fee aan een sierlijk wezen dat met sterrenstof strooit? Dan ken je Sia nog niet. Deze rebelse bosfee is uit het feeënrijk vertrokken omdat ze haar eigen krachten niet onder controle heeft. Maar die komen in de mensenwereld juist goed van pas. 

Peter Rabit 2 The Runaway, Sony Pictures.
4
Film

Het brutale konijn Pieter Konijn is terug. In Pieter Konijn: Op de vlucht heeft hij het vooral aan de stok met zichzelf. Maar let op: voor je het weet pakt-ie jou helemaal in. 

Kidsweek is dé weekkrant voor kinderen!

Elke donderdag staat de krant boordevol nieuws uit binnen- en buitenland. Verder staat Kidsweek boordevol sport- en dierennieuws, weetjes, puzzels, moppen en prijsvragen.

Word lid!

Even niet
4
Theater

Soms zit je hoofd vol en is je batterij leeg. Dan wil je keihard roepen: ‘Laat me even!’ Met de thuisvoorstelling Even niet nodigt theatergroep Kwatta je uit om er even niet te zijn. Om de boel de boel te laten en even helemaal tot jezelf te komen. 

Mitchells
4.5
Film

Robots dreigen de wereld over te nemen. En er is maar één familie die de boel kan redden: de Mitchells! En laat dat nu net een enorm zootje ongeregeld zijn! 

Beeld filmdepot
3
Film

Na het succes van de eerste twee Misfit-films is het nu tijd voor derde én laatste. En ook die zit weer vol muziek en vrolijkheid. 

Alice in Wonderland_Maas theater en dans_©Phile Deprez
4
Theater

Alice in Wonderland is een bizar sprookje en wordt in de voorstelling van Maas theater/dans nog vreemder. Alice voert je mee in een prachtige maar warrige droomwereld. 

Foto: Club van Lelijke Kinderen
4
Film

Wat zou jij doen als er kinderen uit je klas zomaar worden meegenomen? Alleen maar omdat ze scheve tanden, flaporen of rood haar hebben? De Club van Lelijke Kinderen weet het wel. De clubleden komen in opstand! 

Lied voor de maan
4
Theater

Toon Tellegen schreef ontelbaar veel korte dierenverhalen. Zijn Lied voor de Maan is door De Nationale Opera in een muzikale voorstelling verpakt. En daar kun jij nu in je eigen huiskamer naar kijken. 

Beste boeken

Dog Man en de gekloonde kat van Dav Pilkey
4

Dog Man is een vreemde snuiter. Hij heeft het lijf van een politieagent en het hoofd van een hond. Hoe dat kan?

Beste Games

Foto: Reuters
4

It's me, Mario! Vanaf nu is het populaire racespel Mario Kart te spelen op je smartphone.

Beste films

Toy Story 4
5

Wat gebeurt er met al je speelgoed als jij niet thuis bent? Nou, volgens Toy Story komt het dan tot leven!

Mijn bijzonder rare week met Tess
5

Bang om als jongste van het gezin alleen achter te blijven, begint Sam tijdens de zomervakantie op Terschelling aan een ‘alleenheidstraining’.

De Familie Claus foto Netflix
4.5

Na de plotselinge dood van zijn vader op kerstavond moet Jules Claus niets meer van kerst weten. Tot hij het grote geheim van zijn opa ontdekt.

Beste apps

Brugklas De Podcast
3.5

Na de serie, de film én de musical is er nu Brugklas de Podcast. Met daarin een spannend verhaal over een raadselachtig ongeluk.

Recensies