WIEDEEDHET © Kamerich & Budwilowitz/Eyes2
4
Theater

In een statig landhuis klinkt een ijzingwekkende gil. De landheer ligt morsdood tussen de gordijnen. Wie heeft ‘m vermoord? In WIEDEEDHET wordt er hard gezocht naar antwoorden, maar gek genoeg komen er steeds meer vragen bij

I Am Greta
4.5
Film

I Am Greta geeft een inkijkje in het leven van klimaatactiviste Greta Thunberg (17). De film laat zien dat haar strijd zeker niet altijd makkelijk is.

Kidsweek is dé weekkrant voor kinderen!

Elke donderdag staat de krant boordevol nieuws uit binnen- en buitenland. Verder staat Kidsweek boordevol sport- en dierennieuws, weetjes, puzzels, moppen en prijsvragen.

Word lid!

Jackie en Oopjen
4.5
Film

Voor Jackie is het Rijksmuseum haar tweede thuis. Haar moeder werkt er en is druk met het tentoonstellen van twee nieuwe schilderijen van Rembrandt: Marten en Oopjen. Maar dan gebeurt er iets wonderlijks… 

foto Jean van Lingen
4
Theater

Hoe maak je een voorstelling over een verhaal waar je nog middenin zit en wat elke dag verandert? Dan moet je wel iets maken wat anders is dan anders. Dat is Waarom is het stil in de stad? dan ook. Een voorstelling over corona verteld voor en door kinderen. 

Perenbomen bloeien wit credit Edwin Deen
4.5
Theater

Perenbomen bloeien wit gaat over drie broers, waarvan er een blind wordt. Over dit jongerenboek van Gerbrand Bakker is nu een supermooie theatervoorstelling gemaakt die je niet snel vergeet.

Beeld filmdepot
4
Film

Als je vader zijn baan verliest, je moeder zwanger is en je net verhuisd bent, kun je wel wat troostknuffels gebruiken. En wie kan die beter geven dan een trouwe hond?

Beeld Warner
4
Film

Scoob! draait om de vriendschap tussen de eenzame Shaggy en de klunzige Duitse Dog Scooby Doo. De twee spelen al vijftig jaar een hoofdrol in een populaire tekenfilmserie, maar hebben nu ook hun eigen lange animatiefilm. 

Big Trip
2.5
Film

De mopperige beer Patrick krijgt door een verstrooide ooievaar een baby-panda bezorgd. Dat is even paniek. In Big Trip moet het hele dierenbos vervolgens samenwerken om het huilende kleintje op de goede plek af te leveren. 

Beste boeken

Dog Man en de gekloonde kat van Dav Pilkey
4

Dog Man is een vreemde snuiter. Hij heeft het lijf van een politieagent en het hoofd van een hond. Hoe dat kan?

Beste Games

Foto: Reuters
4

It's me, Mario! Vanaf nu is het populaire racespel Mario Kart te spelen op je smartphone.

Beste films

Toy Story 4
5

Wat gebeurt er met al je speelgoed als jij niet thuis bent? Nou, volgens Toy Story komt het dan tot leven!

Mijn bijzonder rare week met Tess
5

Bang om als jongste van het gezin alleen achter te blijven, begint Sam tijdens de zomervakantie op Terschelling aan een ‘alleenheidstraining’.

Shaun the Sheep is terug voor deel 2: Het Ruimteschaap
4.5

Shaun het schaap is b-à-à-à-à-à-à-ck voor deel twee!

Beste apps

Er zijn nog geen recensies gevonden.

Recensies