De Familie van Nielie foto Laura Luca
4.5
Theater

Herinner jij je de familie van Nielie nog? Dat samengestelde gezin dat nog niet helemaal goed in elkaar gepuzzeld was? Aan het eind van het eerste deel van deze vierluik werd er een mysterieus pakket bezorgd. Dat staat nu op het podium. Wat zit er toch in...

Gewoon held foto Joost Milde
4.5
Theater

Heb je ook het gevoel dat je altijd maar je best moet doen? Op de toppen van je kunnen moet presteren? En ook nog eens de leukste, de liefste én aardigste moet zijn? Dat houd je toch niet vol? Precies. In de theatervoorstelling Gewoon held zie je dat zelfs superhelden dat niet lukt… 

Kidsweek is dé weekkrant voor kinderen!

Elke donderdag staat de krant boordevol nieuws uit binnen- en buitenland. Verder staat Kidsweek boordevol sport- en dierennieuws, weetjes, puzzels, moppen en prijsvragen.

Word lid!

Spider-Man - Into The Spider Verse
4
Film

De kans dat je net zoals Peter Parker door een radioactieve spin gebeten wordt en dan superkrachten ontwikkelt lijkt nogal klein. Zo niet in Spider-Man - Into the Spider-Verse. In deze nieuwe animatiefilm zie je wel zes Spider-Mannen tegelijk rondslingeren!

Foto: Asterix en Obelix
3.5
Film

Wat krijg je als je maretak, vis, bietensap en komkommer mixt? Net niet dé toverdrank van Panoramix, want daar heb je een geheim ingrediënt voor nodig en dat weet alleen de tovenaar! In Asterix - Het Geheim van de Toverdrank zoekt Panoramix een opvolger, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk.

Ralph Breaks the Internet
4
Film

Groot, héél groot of misschien wel oneindig. Hoe denk jij dat internet eruitziet? In Ralph Breaks the Internet neem je een duik in deze online wereld.

the grinch
4
Film

Kerstliedjes? Blegh! Kerstlichtjes? Doe uit! Kerstcadeautjes? In de prullenbak! De Grinch haat kerst en alles eromheen. De gifgroene mopperkont ziet maar één oplossing: hij moet dat rotfeest stelen!

recensie van theatervoorstelling De Krijtkring door De Toneelmakerij van Liesbeth Coltof
4
Theater

Wat neem je mee als je maar tweeënhalve seconde hebt om je boeltje te pakken? Wat stop je in je tas als de bommen vallen en de machinegeweren ratelen? Je tandenborstel? Je spaarvarken? En wat als je moet kiezen? Met die vraag start de theatervoorstelling De Krijtkring van...

Foto: Superjuffie!
4
Film

Een verdwaald konijn, een hond in nood of een rat die schreeuwt om hulp. Al die dieren hebben mazzel als juf Josje in de buurt is. Als het nodig is, verandert zij in Superjuffie: een heldin die kan vliegen, dieren verstaat en ze kan redden!

Beste boeken

De oma van de oma van mijn oma, Marc ter Horst & Eliane Gerrits, uitgeverij Gottmer
4.5

Hoe zat het vroeger met straatverlichting, boodschappen, TomToms en bikini’s?

stukjes hemelsblauw recensie
4.5

Verhalen over weeskinderen zijn vaak zielig, maar hebben een happy end zodat je fijn kunt meeleven.

Mag je zeggen wat je vindt?
4.5

Mag je zeggen wat je vindt? gaat over liegen, vrijheid van meningsuiting, discriminatie, liefde en meer.

Beste Games

skylanders
4

Skylanders: Imaginators is het nieuwste deel in de serie en voor het eerst kun je je eigen Skylanders maken.

mudrunner
4

Buiten is het de afgelopen weken behoorlijk afzien met de wind, kou en nattigheid. De luchten zijn grijs en het bos is een grote modderpoel.

Kirby Star Allies
4

In Kirby Star Allies kunnen vijanden zomaar je beste vrienden worden.

Beste films

film Coco
5

Een animatiefilm over de dood. Dat klinkt loodzwaar. Maar Coco is helemaal niet moeilijk of alleen maar verdrietig.

spokenjagers recensie
4.5

Spokenjagers gaat over vriendschap én het overwinnen van angsten.

Spider-Man - Into The Spider Verse
4

De kans dat je net zoals Peter Parker door een radioactieve spin gebeten wordt en dan superkrachten ontwikkelt lijkt nogal klein.

Beste apps

Er zijn nog geen recensies gevonden.

Recensies