Filmrecensie Jacob, Mimmi en de pratende honden
4
Film

Bah, logeren! Als zijn vader moet werken en Jacob een week lang ondergebracht wordt bij zijn nichtje Mimmi, baalt-ie als een stekker. Maar met een oom die denkt dat hij een piraat is en een roedel pratende zwerfhonden pakt alles een stuk leuker uit dan gedacht.

Mijn moeder is een diva © Sanne Peper
3.5
Theater

Viktor en Valencia hebben een wereldberoemde moeder. Die kreeg op een dag geen applaus meer en daar ligt ze nu nog van bij te komen. Net als de tweeling in Mijn moeder is een diva wacht je tot zij weer verschijnt. 

Kidsweek is dé weekkrant voor kinderen!

Elke donderdag staat de krant boordevol nieuws uit binnen- en buitenland. Verder staat Kidsweek boordevol sport- en dierennieuws, weetjes, puzzels, moppen en prijsvragen.

Word lid!

Filmrecensie Spike en de Magische Steen
3.5
Film

De stoere Spike is in de film Spike en de Magische Steen voor niets en niemand bang. Als dus iemand het bos moet redden omdat er bijna geen water meer is, werpt zij zich op als reddende engel eh… egel!

Beeld Universal
4
Film

Lang geleden waren games met de supersnelle Sonic bijna net zo populair als die met Super Mario. In games is Sonic een beetje vergeten, maar de blauwe egel heeft nu wel zijn eigen film.

Filmrecensie De Grote Slijmfilm
3.5
Film

De Grote Slijmfilm zit vol bekenden als youtubers Bibi en Djamila en Vincent Visser uit Brugklas, maar vooral propvol slijm. Indy (Bibi) maakt er zelfs feestvlaggetjes...

Filmrecensie Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn
4
Film

KRUIMELTJE!! Als je dat hoort, dan heeft hij zich weer eens in de nesten gewerkt. Dat was al zo in het boek uit 1923, de eerste verfilming twintig jaar geleden en is nu nog steeds in het vervolg: De Strijd om de Goudmijn.

Foto: Kamerich & Budwilowitz
3
Theater

Wat doen juffen als de kinderen weg zijn? In de voorstelling Het Juffenballet van Bonte Hond en Maas Theater en Dans blijken ze vooral heel gemeen.

Foto: Boy Hazes
4
Theater

Zou jij het liefst voor altijd kind blijven? In de voorstelling Peter Pan van Theater Terra krijgt Wendy die kans als ze naar Nimmerland gaat. Een plek waar je nooit volwassen hoeft te worden.

Beste boeken

Dog Man en de gekloonde kat van Dav Pilkey
4

Dog Man is een vreemde snuiter. Hij heeft het lijf van een politieagent en het hoofd van een hond. Hoe dat kan?

Beste Games

mudrunner
4

Buiten is het de afgelopen weken behoorlijk afzien met de wind, kou en nattigheid. De luchten zijn grijs en het bos is een grote modderpoel.

Kirby Star Allies
4

In Kirby Star Allies kunnen vijanden zomaar je beste vrienden worden.

Foto: Reuters
4

It's me, Mario! Vanaf nu is het populaire racespel Mario Kart te spelen op je smartphone.

Beste films

Toy Story 4
5

Wat gebeurt er met al je speelgoed als jij niet thuis bent? Nou, volgens Toy Story komt het dan tot leven!

film Coco
5

Een animatiefilm over de dood. Dat klinkt loodzwaar. Maar Coco is helemaal niet moeilijk of alleen maar verdrietig.

Mijn bijzonder rare week met Tess
5

Bang om als jongste van het gezin alleen achter te blijven, begint Sam tijdens de zomervakantie op Terschelling aan een ‘alleenheidstraining’.

Beste apps

Er zijn nog geen recensies gevonden.

Recensies