Beeld: Disney
4
Film

Na het enorme succes van Frozen is er nu een vervolg! Ook het tweede deel zit vol hilarische momenten en liedjes om uit volle borst mee te zingen. 

De brief voor Sinterklaas
3
Film

Zaterdag stoomt Sint Nederland weer binnen. Per trein! In de bioscoop zie je hem al in actie in de film De brief voor Sinterklaas.

Kidsweek is dé weekkrant voor kinderen!

Elke donderdag staat de krant boordevol nieuws uit binnen- en buitenland. Verder staat Kidsweek boordevol sport- en dierennieuws, weetjes, puzzels, moppen en prijsvragen.

Word lid!

toverfluit
4
Theater

Nog nooit naar een opera geweest? De Toverfluit bezorgt je een vliegende start. Met niet alleen muziek van Mozart, maar ook rap en breakdance. En dat alles ergens in de ruimte!

Binti opent Cinekid
4.5
Film

De Vlaamse film Binti opende deze week in Amsterdam het Cinekid Festival. Goed gekozen, want de film bubbelt en bruist net zo feestelijk als champagne.

Zwijnenstal © Sanne Peper
4.5
Theater

Al het slechte in het leven van dieren wordt veroorzaakt door de mens. Dus als die wordt verjaagd en de dieren het zelf voor het zeggen krijgen, dan kan het alleen maar beter gaan. Toch? 

Filmrecensie Everest: De Jonge Yeti
3
Film

Hij kan door stalen wanden breken en met een woeste brul iemand omver blazen. Yeti Everest is jong, maar ijzersterk. Toch wil je hem alleen maar knuffelen.

Shaun the Sheep is terug voor deel 2: Het Ruimteschaap
4.5
Film

Shaun het schaap is b-à-à-à-à-à-à-ck voor deel twee! En daar zal helemaal niemand over mekkeren, want het leukste schaap op aarde is nog steeds even grappig en schattig. Helemaal als hij buitenaards bezoek krijgt van Lu-La.

Foto: Club van Lelijke Kinderen
4
Film

Wat zou jij doen als er kinderen uit je klas zomaar worden meegenomen? Alleen maar omdat ze scheve tanden, flaporen of rood haar hebben? De Club van Lelijke Kinderen weet het wel. De clubleden komen in opstand! 

Beste boeken

Dog Man en de gekloonde kat van Dav Pilkey
4

Dog Man is een vreemde snuiter. Hij heeft het lijf van een politieagent en het hoofd van een hond. Hoe dat kan?

Beste Games

mudrunner
4

Buiten is het de afgelopen weken behoorlijk afzien met de wind, kou en nattigheid. De luchten zijn grijs en het bos is een grote modderpoel.

Kirby Star Allies
4

In Kirby Star Allies kunnen vijanden zomaar je beste vrienden worden.

Foto: Reuters
4

It's me, Mario! Vanaf nu is het populaire racespel Mario Kart te spelen op je smartphone.

Beste films

Toy Story 4
5

Wat gebeurt er met al je speelgoed als jij niet thuis bent? Nou, volgens Toy Story komt het dan tot leven!

film Coco
5

Een animatiefilm over de dood. Dat klinkt loodzwaar. Maar Coco is helemaal niet moeilijk of alleen maar verdrietig.

Mijn bijzonder rare week met Tess
5

Bang om als jongste van het gezin alleen achter te blijven, begint Sam tijdens de zomervakantie op Terschelling aan een ‘alleenheidstraining’.

Beste apps

Er zijn nog geen recensies gevonden.

Recensies