Alice in Wonderland_Maas theater en dans_©Phile Deprez
4
Theater

Alice in Wonderland is een bizar sprookje en wordt in de voorstelling van Maas theater/dans nog vreemder. Alice voert je mee in een prachtige maar warrige droomwereld. 

Foto: Club van Lelijke Kinderen
4
Film

Wat zou jij doen als er kinderen uit je klas zomaar worden meegenomen? Alleen maar omdat ze scheve tanden, flaporen of rood haar hebben? De Club van Lelijke Kinderen weet het wel. De clubleden komen in opstand! 

Kidsweek is dé weekkrant voor kinderen!

Elke donderdag staat de krant boordevol nieuws uit binnen- en buitenland. Verder staat Kidsweek boordevol sport- en dierennieuws, weetjes, puzzels, moppen en prijsvragen.

Word lid!

Flora & Ulysses
4
Film

Als de liefde tussen haar ouders dooft, verdwijnt ook de magie uit het leven van de tienjarige Flora. Tot ze het leven redt van eekhoorn Ulysses. Flora weet zeker dat hij superkrachten heeft. In de Disney-film Flora & Ulysses moet ze alleen nog even ontdekken welke dat zijn. 

De Expeditie van Familie Vos
4
Film

De familie Vos heeft elk jaar een familieweekend in de Efteling. Dit keer voor het eerst zonder opa Berend. Als Teun in het huisje een geheimzinnige sleutel vindt, weet hij het zeker. Opa heeft nog één keer een speurtocht uitgezet. Dus ga mee op De Expeditie van Familie Vos!

Soul
4.5
Film

Een film beginnen met de dood van de hoofdpersoon: dat lijkt een slechte start. Maar niet in Soul. Deze animatiefilm bomvol muziek geeft je een kijkje in de ziel en raakt zo een gevoelige snaar. 

Jingle Jangle: A Christmas Journey foto Netflix
4
Film

Hét recept voor een goede kerstfilm: poedersneeuw, schilderachtige straatjes, heel veel lampjes, een vleugje magie en een familiedrama met goede afloop. Jingle Jangle: A Christmas Journey heeft het allemaal. Deze ultieme kerstkraker maakt dit bekende recept af met heel veel liedjes. 

De Familie Claus foto Netflix
4.5
Film

Na de plotselinge dood van zijn vader op kerstavond moet Jules Claus niets meer van kerst weten. Tot hij het grote geheim van zijn opa ontdekt. Dat zorgt ervoor dat hij niet meer om kerst heen kan. En jij ook niet in de Netflix-film De Familie Claus

Brugklas De Podcast
3.5
App

Na de serie, de film én de musical is er nu Brugklas de Podcast. Met daarin een spannend verhaal over een raadselachtig ongeluk. Luister en huiver.

Beste boeken

Dog Man en de gekloonde kat van Dav Pilkey
4

Dog Man is een vreemde snuiter. Hij heeft het lijf van een politieagent en het hoofd van een hond. Hoe dat kan?

Beste Games

Foto: Reuters
4

It's me, Mario! Vanaf nu is het populaire racespel Mario Kart te spelen op je smartphone.

Beste films

Toy Story 4
5

Wat gebeurt er met al je speelgoed als jij niet thuis bent? Nou, volgens Toy Story komt het dan tot leven!

Mijn bijzonder rare week met Tess
5

Bang om als jongste van het gezin alleen achter te blijven, begint Sam tijdens de zomervakantie op Terschelling aan een ‘alleenheidstraining’.

Kapsalon Romy
4.5

In het buitenland heeft Kapsalon Romy al veel grote prijzen gewonnen.

Beste apps

Brugklas De Podcast
3.5

Na de serie, de film én de musical is er nu Brugklas de Podcast. Met daarin een spannend verhaal over een raadselachtig ongeluk.

Recensies