Brugklas De Podcast
App

Brugklas de Podcast

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Brugklas de Podcast - een raadselachtig ongeluk

3.5
Brugklas foto AVROTROS
Afleveringen:
12
Met:
Wendy Ruijfrok, Madelief Broos en Déjan Tromp

Na de serie, de film én de musical is er nu Brugklas de Podcast. Met daarin een spannend verhaal over een raadselachtig ongeluk. Luister en huiver.

Brugklassers Liz, Sophie en Pieter zijn op schoolkamp. Tijdens een nachtelijke dropping zijn ze getuigen van een ongeluk. In het pikkedonker wordt een man aangereden. De auto rijdt door en als de drie poolshoogte gaan nemen, is ook de man verdwenen. Terwijl de brugklassers zeker weten dat hij is geraakt. Het laat hen niet los. Zeker niet als ze een dag later op de radio horen dat er aan de bosrand een lichaam is gevonden van een dode man. Ze gaan op onderzoek uit. Maar niet iedereen lijkt te willen dat dit mysterie wordt ontrafeld…

Nieuwsgierig

De podcast is precies als de serie. Met dezelfde brugklassers die je in een minuut of tien meenemen op hun avonturen. Alleen dit keer niet op school, maar in het bos. Je merkt dat het voor de acteurs soms best lastig is om alleen met hun stem te acteren. Niet alles komt even geloofwaardig over. Toch is het verhaal spannend en ben je nieuwsgierig naar de afloop. Dat maakt dit raadselachtige mysterie leuk om naar te luisteren als je onderweg bent of tussendoor op je kamer nog iets anders doet.

Brugklas de Podcast - een raadselachtig ongeluk bestaat uit twaalf afleveringen en is elke dag te beluisteren via www.npozapp.nl of jouw podcast-app.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer App

Geen inhoud gevonden