Niet geschikt voor kinderen
App

Podcast: Niet geschikt voor kinderen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Niet Geschikt Voor Kinderen

4
Niet geschikt voor kinderen
Te beluisteren op
Spotify, Apple podcasts, of Stitcher
Leeftijd
8+
Afleveringen
7 (duur 10 minuten)

Een podcast met de titel Niet geschikt voor kinderen. Die sla je over toch? Of juist niet? Wie durft, moet zeker gaan luisteren… 

In Niet geschikt voor kinderen worden korte griezelverhalen verteld. Die zijn wél geschikt voor kinderen, maar alleen voor wie niet bang is aangelegd. Want spannend zijn ze. Je staat niet graag in de schoenen van Steef uit Appelboom. Hij woont in het saaiste dorp op aarde. Er staat alleen een speelgoedfabriek. Maar spelen is er voor hem niet bij. Dat is niet belangrijk, vinden zijn ouders. Als zijn buurmeisje Eefje plots weg is, begint Steef te malen. Waarom verdwijnt alles wat speels is uit Dorreland? Ook Sam uit Hondsmoe staat voor een raadsel. Zijn vriend Noah heeft nul energie sinds hij hond Zoef uit het asiel haalde. Wat is er toch met dat beest met die gekke blauwe ogen aan de hand? Nóg spannender zijn de afleveringen Ouderavond en Kwijt. Daarin jagen mysterieuze geluiden je de stuipen op het lijf!

Hondengehuil

Het is knap hoe de podcast in korte tijd je hartslag omhoog krijgt. Sommige verhalen bezorgen je kippenvel van je tenen tot in je oren. De spannende vertelstem en de geluidseffecten helpen daarbij. Onweer, hondengehuil en mysterieus getik in de verte… brrr! De verhalen hebben een open eind waardoor je blijft nadenken over hoe het verder gaat. Het griezelen stopt dus nooit. Durf jij te luisteren?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer App

Geen inhoud gevonden