Avontuur langs de Franse snelweg
Boek

Avontuur langs de Franse snelweg

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Hotel Bonbien

4.5
Hotel Bonbien
Auteur:
Enne Koens
Uitgever:
Luitingh-Sijthoff
Prijs:
€ 13,99
Leeftijd:
9+

Siri woont in hotel Bonbien langs een Franse snelweg. De laatste tijd vliegen haar ouders elkaar steeds vaker in de haren. Siri hoopt op een wonder, waardoor alles weer goed komt. 

In hotel Bonbien is iedereen altijd druk. Siri’s moeder scharrelt in de keuken rond en bakt amandelbroodjes en taart. Haar vader is in de weer met bonnetjes en een rekenmachine. Ook de gasten hebben haast: die willen zo snel mogelijk verder reizen naar het zuiden. Deze zomer sluit Siri veertien keer vriendschap, maar het is nooit voor lang. Haar nieuwe vrienden verdwijnen net zo snel als ze gekomen zijn.

Aan barrels
Enne Koens kan fijn vertellen en verzint van alles. Je gaat het steeds gezelliger vinden in Bonbien, maar waar dit naartoe gaat? Pas als de ruzies uit de hand beginnen te lopen, het serviesgoed aan barrels ligt, het geld op is en Siri ook nog uit een boom valt, krijgt het verhaal een onverwachte wending. Er gebeurt een wonder en plotseling ziet Siri een uitweg uit de puinhoop. Hotel Bonbien is een sfeervol en lekker Frans verhaal over een gezellige familie, waarover je nog wel vijf boeken zou willen lezen. 

Elke week beoordeelt Kidsweek nieuwe kinderboeken die voor jou interessant zijn. Wil je weten wat we van andere boeken vonden? Klik hier voor de eerdere recensies!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Boek

Geen inhoud gevonden