Een huis vol geheimen
Boek

Een huis vol geheimen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Het huis met de schuine vloeren, pratende ratten en raadsels op de vloeren

4.5
Het huis met de schuine vloeren, pratende ratten en raadsels op de vloeren
Auteur:
Tom Llewellyn
Uitgeverij:
Van Holkema & Warendorf
Prijs:
€ 13,99
Leeftijd:
9+

Josh en Aaron verhuizen naar een vreemd huis: de vloeren zijn niet recht, maar scheef, en op de muren staan grafieken, formules en raadsels gekladderd.

Huis Hinkel, staat er op een bord geschreven. Als ze voor het eerst de voordeur opendoen, zakt de wereld scheef. Door het hele huis liggen de vloeren drie graden uit het lood. Op alle muren staan raadsels gekrabbeld. ‘Kwadratische ionisatie’ staat op het bloemetjesbehang in de huiskamer. Maar de vader van Josh en Aaron is meteen verliefd. ‘We kochten het huis’, schrijft Josh. En daarmee begint een vreemd avontuur.

Verdwijnende fietsen
In Het huis met de schuine vloeren, pratende ratten en raadsels op de vloeren word je van het ene onverwachte avontuur in het andere geslingerd. Er is een sprekende rat, die het huis terroriseert en over een waardevolle muntenverzameling blijkt te beschikken. Er zijn vreemde buren, verdwijnende fietsen en een lichtknopje dat het huis onzichtbaar maakt. Het lijken losse avonturen die toevallig plaatsvinden. Maar uiteindelijk blijkt alles onderdeel te zijn van het grote Hinkel-geheim van de excentrieke vorige bewoner.

Tom Llewellyn schrijft heel terloops en laat je zijn bizarre verzinsels zomaar geloven. Een heel origineel avonturenboek waarin je voortdurend wordt verrast. 

Elke week beoordeelt Kidsweek nieuwe kinderboeken die voor jou interessant zijn. Wil je weten wat we van andere boeken vonden? Klik hier voor de eerdere recensies!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Boek

Geen inhoud gevonden