Het toernooi van Gorlan. De vroege jaren 1
Boek

Grijze Jager 13: Stoofpot bij het kampvuur

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Het toernooi van Gorlan. De vroege jaren 1

3
Het toernooi van Gorlan. De vroege jaren 1
Auteur:
John Flanagan
Uitgeverij:
Gottmer
Prijs:
€ 15,95
Leeftijd:
10+

In het dertiende Grijze Jager-boek Het toernooi van Gorlan gaat schrijver John Flanagan terug in de tijd. Hij beschrijft hoe de duistere Morgarath steeds machtiger wordt en het corps van Grijze Jagers van de kaart probeert te vegen.

In Het toernooi van Gorlan ga je terug in de tijd naar de jonge jaren van Halt, de beroemde Grijze Jager. Voor wie de serie al kent, is het even wennen dat hij hier pas een leerling is en nog niet officieel in dienst is van de koning. Helemaal vreemd is dat de gevaarlijke Morgarath nog ‘gewoon’ baron is in Araluen, al wordt hij wel steeds machtiger.

Halt en Crowley zijn samen voor hem op de vlucht. Onderweg ontdekken ze met welk plan Morgarath de kroonprins onderuit probeert te halen. Ze besluiten hem te ontmaskeren tijdens het Toernooi van Gorlan en reizen kriskras door het rijk op zoek naar hulp.

Echt tegen nep 
Het toernooi van Gorlan is een fi jn avontuur waarin goed het opneemt tegen kwaad. De Grijze Jagers zijn supergoed getraind, eerlijk en volhardend. De ‘jaknikkers’ van Morgarath worden beschreven als watjes, meelopers en ijdeltuiten. Het is echt tegenover nep en tijdens de talloze duels kun je genieten van de geweldige vechtkunst van de Grijze Jagers.

Terug bij het kampvuur wordt er weer gekookt en uitgerust, en kun je helemaal verdwijnen in een wereld waar alles draait om trouw, vriendschap en warme stoofpot.

Elke week beoordeelt Kidsweek nieuwe kinderboeken die voor jou interessant zijn. Wil je weten wat we van andere boeken vonden? Klik hier voor de eerdere recensies!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Leuk om te lezen en spannend

Duimomhoog Super boek met veel details en helemaal geschreven in de middeleeuwen het is fantasie maar als je leest lijkt het echt.

Wow cool ga ik echt eens lezezn

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Boek

Geen inhoud gevonden