Schele kat en zombiehond
Boek

Schele kat en zombiehond

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Tom Groot. Ja! Nee. (Misschien…)

3.5
Tom Groot. Ja! Nee. (Misschien…)
Auteur:
Liz Pichon
Uitgeverij:
Gottmer
Prijs:
€ 15,95
Leeftijd:
9+

Tom Groot, het creatieve broertje van Bram Botermans, is lekker bezig. Zijn serie dagboeken is alweer toe aan deel 8: Ja! Nee. (Misschien…). Daarin beleeft hij avonturen op de rommelmarkt.

Kort samengevat: Tom Groot is nogal chaotisch, is voortdurend alles kwijt en heeft een grote hobby: doedelen. In zijn dagboeken tekent en schrijft hij erop los, en springt van de hak op de tak. Tussen de regels door (die alle kanten op waaieren), maakt hij tientallen tekeningetjes.

Doedels
Een dagboek van Tom Groot is best dik. Maar door al die doedels heb je het heel snel uit. Dat is fijn als je niet van volle bladzijden houdt, maar het toch leuk vindt om een dik boek te lezen. Er gebeurt niet superveel. Tom maakt ruzie met zijn zus Delia (om Coco Loops en kamersleutels). Hij speelt met zijn band Dogzombies het dak eraf. Er is een wedstrijd op school. En hij verkoopt rommel op de rommelmarkt. Ideetje van zijn moeder, waarbij zijn vader zich ernstig in de nesten werkt. Hij verkoopt een antieke kattenbroche (met schele ogen) voor een euro. Oeps, het blijkt een erfstuk. Dat levert genoeg stof op voor 270 bladzijden grappige avonturen!   

Elke week beoordeelt Kidsweek nieuwe kinderboeken die voor jou interessant zijn. Wil je weten wat we van andere boeken vonden? Klik hier voor de eerdere recensies!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Duimomhoog Juichen Blij Leuk boek TomGroot

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Boek

Geen inhoud gevonden