Wensen wat je wilt
Boek

Wensen wat je wilt

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

De waanzinnnige wens

4.5
De waanzinnige wens
Auteur:
Brandon Robshaw
Illustraties:
Elly Hees
Uitgeverij:
Moon
Prijs:
€ 14,99
Leeftijd:
8+

Stel dat je één wens mag doen. Wat vraag je dan? Dat je een miljoen wensen mag doen, natuurlijk! Het is een oude truc, die Sem flink in problemen brengt. In De waanzinnige wens van Brandon Robshaw komt die wens namelijk uit!

Het is een felle, zilverkleurige streep die door de donkere hemel trekt. Een vallende ster, denkt Sem. Dan mag je een wens doen! Onzin, denkt zijn vader, maar voor de zekerheid verzint Sem er toch maar een. De volgende ochtend gebeurt ineens alles wat hij wil en zit er een mini-meteorietje op zijn wastafelplankje. ‘Je bent niet gek en je droomt niet’, zegt de steen. ‘Wens maar wat je leuk lijkt.’

Pestkoppen
Sem kan zijn geluk niet op. Hij verzint de mafste dingen en geeft de pestkoppen op zijn nieuwe school er flink van langs. Samen met zijn beste vriend Stefan wenst hij erop los. Ze groeien als reuzen en worden daarna weer zo piepklein dat de bubbels in de cola te groot zijn om door te slikken. Alles is mogelijk. 

Supergrappig
Na een tijdje ontdekt hij de nadelen. Aanmodderen met wensen is in het begin spectaculair, maar wordt op den duur best saai. Je weet namelijk altijd wat er komen gaat. Wat moet hij doen met die overige 999.000-zoveel wensen? Ook daar verzint Sem een oplossing voor in dit supergrappige boek, waarin je van het ene avontuur in het andere rolt.

Elke week beoordeelt Kidsweek nieuwe kinderboeken die voor jou interessant zijn. Wil je weten wat we van andere boeken vonden? Klik hier voor de eerdere recensies!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik vond het een erg leuk boek ik doe men boek bespreking er over.

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Boek

Geen inhoud gevonden