Alvin en de chipmunks: roadtrip
Film

Alvin en de chipmunks: roadtrip

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Vrolijkheid met zingende eekhoorns

4
Alvin en de chipmunks: roadtrip
Taal
Nederlands gesproken
Producer
Warner

Vrolijkheid, aanstekelijke dansjes, leuke muziek en ook nog een grappig avontuur. Alvin en de Chipmunks: Roadtrip heeft het allemaal 

Deze film is alweer het vierde filmavontuur van de zingende eekhoorns Alvin, Simon en Theodore. Dan zou je natuurlijk kunnen denken: pff, dat kunstje met die zingende eekhoorns kennen we nu wel. Maar ook dit deel is gewoon weer hartstikke leuk.

Paniek om ring
Deze keer vinden de Chipmunks per ongeluk een verlovingsring. Ze zijn in paniek want dat betekent natuurlijk dat hun ‘vader’ Dave zijn vriendin Samantha ten huwelijk gaat vragen. En dat betekent dat de vervelende zoon van Samantha voor altijd bij hen komt wonen. Dat moeten ze natuurlijk voorkomen. Ze reizen Dave en Samantha, die op vakantie zijn in Miami, achterna om het aanzoek te voorkomen. Dat wordt een avontuur vol gedoe en misverstanden.

Blij hoofd
Alvin and the Chipmunks: Roadtrip is heel grappig door de manier waarop animatie en ‘echte’ spelers gecombineerd worden. De Chipmunks zijn natuurlijk een animatie, maar alle andere spelers zijn levende acteurs. Die combinatie alleen al maakt deze film bijzonder. Absoluut een film die je met een blij hoofd de bioscoop uit laat gaan. 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons op FacebookWhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden