Bibi en Tina: Liefde en diefstal op de manege
Film

Bibi en Tina: Liefde en diefstal op de manege

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Vrolijke paardenfilm vol avontuur

3.5
Bibi en Tina: Liefde en diefstal op de manege
Taal
Nederlands gesproken
Producent
Justfilm

Bibi en Tina ken je misschien uit de tekenfilmserie die een tijdje geleden op Ketnet te zien was. Over de twee paardenmeisjes kwam vorig jaar al een eerste speelfilm uit. Nu is er een tweede deel. 

In Bibi & Tina: Liefde en diefstal op de manege brengen de twee vriendinnen de zomer opnieuw door op de manage van kasteel Falkenstein. Het liefst rijden ze daar op hun paarden keihard door het bos. Maar er gebeurt nog veel meer. Zo zijn er geldproblemen omdat niemand zich opgegeven heeft voor het ponykamp. Ook zijn de schilderijen van Graaf Frankenstein gestolen. En dan wordt Bibi ook nog tot over haar oren verliefd op de knappe Tarik. Maar wat draagt hij voor duister geheim met zich mee?

Liedjes en clipjes
Bibi & Tina 2 is een heel blije film. Alles is uitgevoerd in lekker felle kleuren: de kleren, de huizen, de auto’s en zelfs het gras is net even vrolijker en feller dan in het echt. De film is geen moment saai. Dat komt ook omdat er steeds liedjes met grappige clipjes langskomen. Maar uiteindelijk draait alles natuurlijk vooral om paarden. Ben je daar een liefhebber van? Dan is dit zeker een film voor jou. En vind je het vast goed nieuws dat de derde Bibi & Tina film er ook al aankomt! 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons op FacebookWhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden