Big Trip
Film

Big Trip: dierenfilm met veel drukte

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Big Trip: dierenfilm met veel drukte

2.5
big trip
Nederlands gesproken
Vanaf nu in de bioscoop

De mopperige beer Patrick krijgt door een verstrooide ooievaar een baby-panda bezorgd. Dat is even paniek. In Big Trip moet het hele dierenbos vervolgens samenwerken om het huilende kleintje op de goede plek af te leveren. 

Big Trip is gemaakt door één van de makers van de film Madagascar en dat is te zien. Ook in deze film struikel je over kleurrijke dieren die elk weer hun eigen speciale eigenschappen hebben. Je hebt wel even nodig om te wennen aan de drukte van alle kleuren, de harde muziek en het geschreeuw.

Voorspelbaar

Het verhaal is niet enorm spannend. Als de dieren gaan samenwerken om de baby naar zijn ouders te brengen, gaat er natuurlijk van alles mis. De boodschap van de film is voorspelbaar: met samenwerken kun je alles voor elkaar krijgen en vriendschap is belangrijk. 

Houterig

De animatie is soms wat knullig. Monden die niet bewegen als de karakters spreken en houterige bewegingen. Gelukkig zitten er wel een paar karakters in de film die de boel een beetje opvrolijken. Een wolf die steeds last heeft van stemmen in zijn hoofd bijvoorbeeld. En een mol die niet blind is, maar doof.

Als je houdt van mooi gemaakte animatie met goede grappen en een origineel verhaal, kun je deze film beter overslaan. Maar als je gewoon heel veel zin hebt om weer eens met een bak popcorn op schoot naar de bioscoop te gaan, kun je je er best anderhalf uur mee vermaken.

 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden