Beeld filmdepot
Film

Dappere filmhond Lassie is terug

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Lassie

4
Beeld filmdepot
Met de stemmen van:
Jelle Amersfoort, Bo Burger, Bert Simhoffer, Florus van Rooijen

Als je vader zijn baan verliest, je moeder zwanger is en je net verhuisd bent, kun je wel wat troostknuffels gebruiken. En wie kan die beter geven dan een trouwe hond?

Floris is niet voor niets zo dol op Lassie. Als zij uit logeren moet omdat er in het  nieuwe huis geen dieren mogen, is hij erg verdrietig. Als zijn hond dan ook nog eens ontsnapt, doet hij er natuurlijk alles aan om haar terug  te vinden. En intussen zou Lassie natuurlijk Lassie niet zijn als ook zij niet probeerde de weg naar huis terug te vinden.

Beroemde filmhond


Lassie is al dik zeventig jaar een beroemde filmhond. Over haar avonturen zijn al flink wat films en series gemaakt,  maar het was al weer een paar jaar stil rond de collie. Maar de dappere, trouwe hond is  terug met een splinternieuwe film Lassie. En dat is een ontroerende film geworden over trouw tussen mensen en dieren.

Op sommige momenten moet je best even hard op je lip bijten om je tranen binnen te houden. Een hond en een baas die zóveel van elkaar houden dat ze er alles aan doen om elkaar terug te vinden, zijn nu eenmaal heel  vertederend.  Niet alleen het verhaal maar ook de mooie landschappen en de lekkere muziek zorgen er voor dat Lassie  je uiteindelijk met een heel blij gevoel de bioscoop uit laat komen.

Tip! Als je zelf heel graag een hond wil, maar je mag er geen, is dit precies de juiste film om je ouders mee naar toe te nemen.  Als ze na het zien van deze film nog niet overstag zijn, gaat het ook niet meer gebeuren.

 

 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden