De Flummels
Film

De Flummels draaien door

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

De Flummels

4
De Flummels
Taal:
Nederlands gesproken
In:
2D en 3D
Met de stemmen van:
Birgit Schuurman, Bo Beljaars en André Dongelmans

De Flummels zijn schattige pluisbeesten in de vorm van een donut. Zonder het te weten, worden ze met uitsterven bedreigd. Gelukkig is daar Ed en zijn zus Op, die altijd vol goede ideeën zit. Ook nu heeft zij een plan om haar soort te redden. 

Nou ja, goede ideeën… Op víndt haar plannen briljant, maar ze werkt zichzelf én Ed altijd in de nesten. De twee liggen dan ook niet goed in de groep. Op kan dat niet zoveel schelen, maar Ed wil niets liever dan erbij horen. Na de zoveelste poging om indruk te maken op de andere Flummels gaat het echt mis. Via een tijdsbloem reizen de twee naar de toekomst en ontdekken dat hun soort is uitgestorven! Maar laat het maar aan Op over om het verleden te veranderen.

Tijdreis

Wat volgt, is een hysterische tijdreis langs allerlei historische momenten: van de poolexpeditie van de Ierse ontdekkingsreiziger Ernest Shackleton naar de tijd van Cleopatra. De Flummels schieten met een duizelingwekkende snelheid door de tijd. En ook de grapjes vliegen je razendsnel om de oren. Met als hilarisch hoogtepunt het moment dat een hond z’n tanden in een echte donut zet en Ed en Op denken dat de snack een van hen is. Maar ook het gat dat deze donutdieren in hun buik hebben, biedt veel ruimte voor flauwe geintjes. Je lacht er zelf haast een gat van in je buik!

 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden