recensie van De LEGO Film 2
Film

De LEGO Film 2: Strijd om Steenstad

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

De LEGO Film 2

3
recensie van De LEGO Film 2
Versie
2D, 3D en 4DX
Taal
Nederlands gesproken en ondertiteld
Kijkwijzer
6 jaar en ouder (geweld en angst)

‘Alles is echt super!’ Jarenlang zongen de bewoners van Steenstad dit uit volle borst. Maar nu is het er grauw en gevaarlijk. Alleen Emmet is nog even vrolijk als altijd en huppelt door de chaos. Tot zijn vriendin Lucy wordt ontvoerd door een alien…

De LEGO Film 2 begint waar de eerste film eindigde en je ontdekt dat het hele avontuur zich heeft afgespeeld in de fantasie van een jongen. In dit vervolg gaat zijn zus met Duplo aan de slag en dat leidt tot een grote veldslag in Steenstad. De Duplo-indringers zien eruit als superzoete sterren en hartjes met grote smekende ogen, maar verwoesten alles door te ontploffen!

Alles onder de glitter

Lucy wordt zelfs door de indringers ontvoerd en komt terecht in het Zusterstelsel van Koningin Wiedanook Watdanook. Daar is alles roze en bedekt met een flinke laag glitter. Niets voor de stoere Lucy! Gelukkig heeft Emmet zijn huis al omgebouwd tot razendsnel ruimteschip om haar te redden.
recensie van De LEGO Film 2

Heel veel grappen

Je kunt geen seconde op adem komen tijdens De LEGO Film 2. In elke zin zit wel een grap, maar er zijn er ook veel die vooral leuk zijn voor je ouders. Ook wisselt de film steeds tussen de echte wereld van de broer en zus en de Lego/Duplo-wereld. Best ingewikkeld allemaal als daar nog iets met een tijdmachine en een toekomst voorspellende nachtmerrie bijkomt!

Blokjesbouwsels

Maar als je je daar niets van aantrekt, kun je genieten van alle indrukwekkende blokjesbouwsels die voor je neus ontstaan en de niet-uit-je-kop-te-krijgen liedjes. Die blijven super!

 

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens andere recensies.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

hahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden