Dolle Tweeling
Film

Dolle tweeling zwicht voor een paard

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

De Dolle Tweeling: meer dan beste vriendinnen

3.5
dolle tweeling
Met de stemmen van:
Rosanne Waalewijn, Mylène Waalewijn

De Dolle Tweeling-boeken over Ann en Pat zijn dik zestig jaar geleden geschreven en nog steeds grappig. Ook in de films is veel te lachen, maar die spelen gewoon in deze tijd. De Dolle Tweeling, meer dan beste vriendinnen is alweer het vierde deel.

In de films heten Ann en Pat ineens Hanni en Nanni. Ze eten pizza en zitten stiekem in bed op hun mobieltjes. Hun ouders hebben veel ruzie en op school gaat het ook niet geweldig met de tweeling. En dus worden de zussen naar een internaat gestuurd: De Lindenhof.

beeld filmdepot

Groepjes

Daar hoort iedereen bij een groepje. Als je niet bij de nerds, de tutjes, de paardenmeisjes of de schoolkrantredactie hoort, val je overal buiten. Maar dat maakt Hanni en Nanni niks uit. Zij hebben tenslotte elkaar. Tenminste… totdat Nanni zwicht voor de paardenmeisjes. Ze kan een prachtig, maar pittig verzorgpaard krijgen en wil die kans niet laten schieten. Voor het eerst doen ze iets niet samen en dat is nogal wennen.

Vriendinnengedoe

De Dolle Tweeling is opnieuw een vrolijke film. Er zitten liedjes in en veel grafische grapjes. Animaties en tekstjes die ineens in beeld verschijnen bijvoorbeeld. Daardoor is de film geen moment saai. Zeker als je houdt van vriendinnengedoe en paarden, is dit een fijne film voor de herfstvakantie. 

beeld filmdepot

 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden